Haberler

CHP Kocaeli'de Occupy Eylemi

Chp'de değişim isteyen Occupy Grubu, parti genel merkezin ardından Kocaeli'de de il binasını işgal etti.

Chp'de değişim isteyen Occupy Grubu, parti genel merkezin ardından Kocaeli'de de il binasını işgal etti. Occupy CHP Kocaeli Grubu'nun öncülüğünü yapan Ozan Çiftçi, partide 60-70 yaşlarında genel başkan yardımcılarının olduğunu, artık bunun değişmesi gerektiğini söyledi.

Kocaeli'de il binasını işgal eden Occupy CHP Kocaeli Grubu'nun öncülüğünü yapan Ozan Çiftçi, partili gençlerle bir araya geldi. CHP'nin geleceği ile ilgili fikir alışverişinde bulunan gençler, ilk toplantısını gerçekleştirirken, Türkiye genelinde yaklaşık 35 bin üyeleri olduğunu, bunun bireysel bir hareketten ziyade toplumsal bir hareket olduğunu söyleyen Ozan Çiftçi, Kocaeli'deki ilk çalışmalarını yaptıklarını kaydetti.

CHP'de değişime ihtiyaç olduğunu ifade eden Çiftçi, "Bu hareketi başlatanların yüzde 90'ı CHP üyesi değil. Yeni bir oluşum başladı. Genel genel başkan yardımcılarına baktığımızda 60-70 yaşında genel başkan yardımcılarına rastlıyoruz. Bu değişmeli. Gençler partiye üye oluyor ama sadece üyelikte kalıyor. Neden 300 bin tane genç bir anda gidip CHP'ye üye olmayalım" diye konuştu. - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title