Haberler

"Cumhurbaşkanlığına Yönelik Çalışmalar Yapmamız Lazım"

Güncelleme:

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, "Bulunduğumuz il ve ilçelerde cumhurbaşkanlığına yönelik çalışmalar yapmamız lazım" dedi.

Dibek, Babaeski'de partisinin düzenlediği toplantıda, parti olarak cumhurbaşkanlığı seçimleri için en iyi şekilde çalışmaları gerektiğini söyledi.

Herkesin özverili çalışmaları ile cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olmak istediklerini ifade eden Dibek, "İlk kez böyle bir seçim yaşayacağız. İnanıyorum ki biz de aday çıkaracağız, MHP de aday çıkaracak. AKP'nin adayı zaten belli. Bir sürpriz olmazsa Recep Tayyip Erdoğan aday olacak. Bulunduğumuz il ve ilçelerde cumhurbaşkanlığına yönelik çalışmalar yapmamız lazım. Bir genel ya da yerel seçim havasında değil ama yine de örgüt olarak çalışmamız gereken zamanlar olacaktır" diye konuştu.

Yerel seçimlerde Türkiye genelinde istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten Dibek, "Yerel seçimlerde, seçim sonuçları milletvekili seçimlerinin sonuçlarına benzedi. Her ne kadar istediğimiz sonuçlar olmasa da parti olarak burada başarılıyız. Ülke genelindeki sonuçlar vatandaşlarımızı nasıl etkiliyorsa bizi de etkiliyor. Seçimler geçeli 23 gün oldu ama bakıyorum ki o seçimlerin etkisi devam ediyor. Seçimler çok kötü değil. Başarılı da değiliz, başarısız da değiliz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Babaeski Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title