Haberler

CHP Kilimli'de Seçim Bürosu Açtı

CHP Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç’ın seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

CHP Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç'ın seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören açılış etkinliğine CHP Zonguldak Milletvekilleri de katıldı.

Kilimli ilçesinde gerçekleştirilen açılış programına CHP Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Av. Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, CHP Kilimli İlçe Başkanı Filiz Karademir ve partili yöneticiler ile vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, CHP'nin Kilimli'de kaybedecek 5 yılı daha olmadığına dikkat çekerek şöyle dedi:

"Görüyorsunuz Kilimli'nin hali ortada. Ali Başkan bıraktıktan sonra ne hale geldi görüyorsunuz. Çamur çukurlarından atlayarak geldik. Kilimli 5 sene önce böyle miydi? Bunlar anca yemeyi içmeyi bilirler. Başka bir şey yok. 30 Mart tarihinde size çok önemli bir görev düşüyor. Bunlar yalnızca belediye başkanlığı seçimleri değil, Türkiye'nin geleceğine yatırım olacak seçimlerdir. CHP 90 yıllık ulu çınardır. Atatürk'ün kurduğu partiye sahip çıkın onun belediye başkanı Ali Arslankılıç'a sahip çıkın."

CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Ali Arslankılıç ise "Bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Biz Kilimli'yi yoksulluktan ve yolsuzluktan kurtaracağız" diye konuştu.

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ise "Ali İhsan Köktürk, "Bu gün çok değerli büyüğüm ağabeyim sadece Türkiye'nin değil dünyanın en saygın cerrahlarından birisi Prof. Dr. Mehmet Haberal ile il başkanımızla ve ilçe örgütümüzle birlikte böylesine güzel bir günde olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Gerçekten 30 Mart tarihinde sandık kurulacak Kilimli'de de yerel seçimler gerçekleşecektir. Bir taraftan bu seçimlerde yaşadığımız kentin daha iyi olması için güvendiğimiz inandığımız bir belediye başkanına teslim edeceğiz. Bakıyorum ki Kilimli seçimini erkenden yapmış. Kilimli kendisine yıllarca hem muhtar hem de belediye başkanı olarak hizmet etmiş Ali Arslankılıç'ı daha bu günden belediye başkanı seçmiştir. Ben Kilimli'yi yürekten kutluyorum. Sadece CHP değil, Kilimli sevdalısı tüm hemşerilerimizle beraber yürekten güveniyoruz. Ali Arslankılıç'a yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal da yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"Bugün hepimizin burada bulunması hele hele bu denli aydın, bu denli geleceği hazırlayan hanımefendilerin burada bulunması işte o Cumhuriyetin eseridir. O Atatürk'ün eseridir. Değerli Kilimli halkı kim ne yaparsa kim kendi istikbali, kendi geleceği için bu ülkeyi zedelemeye kalkışırsa kalkışsın asla gücü yetmeyecektir. Atatürk medeniyettir. Türkiye nereden nereye geldi. Kilimli'nin geçmişini biliyorum. Bu gün Kilimli'nin geldiği nokta çok önemlidir. Ali Arslankılıç'a dedim ki 'Bu sokaklar bize yakışmıyor.' Dolayısıyla hele hanımefendilerin ve beyefendilerin çok özverili çalışmaları inanıyorum ki Kilimli'yi önemli katkılar sağlayacaktır. Kilimli'nin daha çok hizmete ihtiyacı var. Biz de daha fazla hizmete talibiz." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Türkiye Kilimli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title