Haberler

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

7 Haziran'da yapılan 25'inci dönem milletvekili seçimlerinde CHP Kayseri Milletvekili seçilen Çetin Arık, Adalet Sarayı'nda mazbatasını aldı.

Kayseri Adalet Sarayı Konferans Salonu'nda yapılan mazbata töreni öncesinde CHP'liler İl Başkanlığı'nda toplandılar ve Adalet Sarayı'na kadar yürüdüler. Burada CHP İl Başkanı Mustafa Ayan ve milletvekili seçilen Çetin Arık'la buluşan partililer, Konferans Salonu'na geçtiler. Milletvekili Arık ve İl Başkanı Ayan, bu arada partililere, Konferans Salonu koridorlarında karşılaştıkları kişilere ve gazetecilere karanfil verdiler. Bir süre sonra salona gelen İl Seçim Kurulu Başkanı Buket Sicimligiller, Kayseri'de huzurlu ve adil bir seçim olduğunu, bu nedenle Seçim Kurulu'nda görev alan tüm çalışanlara teşekkür ederek, Arık'ın çerçevelenmiş mazbatasını verdi. Arık da, mazbatasını aldıktan sonra öperek alnına koydu. Arık'ı tebrik eden İl Başkanı Ayan, huzurlu ve adaletli bir seçim süreci yaşanmasından dolayı İl Seçim Kurulu'na teşekkür ederek, "Başımızdaki tüm belalardan kurtulmak umuduyla, seçimlerin ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Mazbatasını alıp Konferans Salonu'ndan çıkan CHP Milletvekili Çetin Arık, burada yaptığı kısa açıklamada, milletvekili seçilmesinde çok çalışan ve emeği bulunan bütün partilileri, kendisine oy veren Kayserililere teşekkür ederek, "Bundan sonra Kayseri için projeler üreteceğim ve bu projelerin takipçisi olacağım. Bana destek olan ve oy veren hiç kimsenin başını öne eğdirmeyeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ayan Çetin Arık Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title