Haberler

CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya;

CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, yaşanacak bir Kastamonu için hep beraber çalışacaklarını söyledi.

CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, yaşanacak bir Kastamonu için hep beraber çalışacaklarını söyledi.

Prof. Dr. Yenidünya, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında Daday'ı ziyaret etti. Partisi tarafından Daday'da düzenlenen aday tanıtım toplantısına da katılan CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, hayatı boyunca her zaman çok çalıştığını ve çalışarak bugünlere geldiğini belirterek, milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gittikten sonra Kastamonu ve Kastamonulular için daha çok çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Hayatından çeşitli örneklerde veren Yenidünya, işçi emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin oğlu olduğunu ifade ederek, işçi emeklisi bir babanın verdiği destekle hukuk fakültesini bitirdiğini kaydetti. Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, "Benim Kastamonulu hemşehrilerimden hiçbir farkım yok. Ben işçi bir baba ile ev hanımı bir annenin evladıyım. İşçi emeklisinin bir oğlu olarak üniversite okudum. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni burslu okuyarak öğrenimimi tamamladım. Ben burada her ailenin ne çektiğini, hangi sıkıntılarla yaşadığını, akşam sofra başında ekmeğin nasıl yenildiğini çok iyi biliyorum. O yüzden hiçbir zaman unutanlardan olmam, olamam. Ben sizinle aynı sofralardan aynı evlerden geldim" dedi.

"KASTAMONU'DA GÜLLER AÇACAK"

Türkiye'nin sorunları olduğunu ancak Kastamonu'nun daha çok sorunu olduğunu kaydeden Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, "Siz kendinizi temsil etmesi için vekiller seçiyorsunuz. Türkiye'nin sorunları var ancak Kastamonu'nun daha çok sorunu var. Sizler bunu hak etmiyorsunuz. Benim insanım bunu hak etmiyor. Siz bu memleketin yükünü taşımış anaların, babaların, dedelerin çocuklarısınız. Siz çok naifsiniz. Hakkınızı isteyemeyebilirsiniz. Ama meclise gönderdiğiniz temsilcileriniz sizin adınıza hakkınızı istemek zorundadır. O yüzden meclise gittikten sonra size sırtını dönenlere siz de 7 Haziran'da sırtınızı dönün. Seçimden seçime geliyorsunuz diyorlar. Biz seçimden seçime gelmediğimizi sizlere göstermek için geldik. Seçimden seçime gelenlerden değiliz ve bunu herkese göstereceğiz. Bize güvenin, bize yetki verin. Kastamonu'da güller açacak. Size namus sözü" diye konuştu.

"YAŞANACAK BİR KASTAMONU İÇİN HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ"

Türkiye'nin, Kastamonu'nun önünü açacak projelerle iktidara talip olduklarını belirten Prof. Dr. Yenidünya, seçildikten sonra halkını unutan, Ankara'dan geri gelmeyen, milletvekilli alışkanlıklarını değiştirmek için yollara çıktığını söyledi.

'Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında refah tabandan yayılacak' diyen CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, "Hiçbir kimse 750 liradan aşağı gelirin altına düşmeyecek ve yoksulluk çekmeyecek. Genel Başkanımız bunun sözünü verdi. Asgari ücret 1500 lira olacak. Emeklilere ramazan ve kurban bayramlarında ikramiye verilecek. CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç olarak girmeyecek. Yoksulu olmayan bir Kastamonu için geliyoruz. Amacımız sorunsuz bir Kastamonu, yaşanacak bir Türkiye oluşturmak. Kastamonu'nun bereketli topraklarında üretken insanlarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Sorunsuz bir Kastamonu için neler yapacağımızı herkese anlatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Caner Yenidünya Kastamonu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title