Haberler

İzmir Karşıyaka'da Akpınar'dan Tarihi Fark

Türkiye'nin merakla beklediği yerel seçim sonuçlarında İzmir rekoru Karşıyaka'dan geldi.

Türkiye'nin merakla beklediği yerel seçim sonuçlarında İzmir rekoru Karşıyaka'dan geldi. CHP Karşıyaka adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, henüz kesin olmayan seçim sonuçlarına göre kullanılan oyların yüzde 76'sını alarak rakiplerine fark attı ve Karşıyaka'nın yeni belediye başkanı seçildi. Akpınar aldığı bu sonuçla CHP'nin İzmir'de en yüksek oy oranına ulaştığı belediye başkanı oldu.

"BU SONUCU BEKLİYORDUK"

Tüm Karşıyakalılara teşekkür eden Akpınar "Karşıyaka farkını ortaya koydu. Beklediğimiz bir sonuca ulaştık. Sokaktaki çalışmalarımız, fark atacağımızı gösteriyordu. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Tüm Karşıyaka'yı kucaklayarak güzel hizmetler sunacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Mutlu Akpınar Karşıyaka Türkiye İzmir Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

muallapskmualla.psikolog@hotmail.com:

Bizi de kucaklamanızı bekliyoruz.Üç senedir belediye eliyle göz göre göre mağdur ediliyoruz.Günlük yaşantımız belediye eli ile işkenceye dönüştürüldü.İnanılmaz olaylar yaşadık.Eski başkan üç senedir köre ve sağıra yattı.Kucağı o kadar dolu idi ki yandaşları ile biz ulaşamadık.Sorunun çözülmesi için defalarca dilekçe verildi.Süründürüldük,yorulduk,maddi ve manevi kayıplarımız oldu.Hala bekliyoruz sorun yeni yönetimle çözülür umudu ile!

0
0
yanıtYanıtla
muallapskmualla.psikolog@hotmail.com:

Akpınar ve Karşıyaka için hayırlı uğurlu olsun.Bakalım Karşıyaka'da ne değişiklikler olacak? Objektif ve gerçek belediyecilik yapılabilecek mi? İnşallah bu sefer Karşıyaka'lının güvenine layık olunur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title