Haberler

CHP Karabük Merkez İlçe Teşkilatı Görevinden İstifa Etti

CHP Karabük İl Başkanı Erdoğan Dinçel, merkez ilçe başkanı ve yönetiminin görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında merkez ilçe teşkilatındaki eksilmeler neticesinde yeni bir yönetim oluşturmak amacıyla merkez ilçe yönetiminin bilgileri dahilinde istifa ettiğini söyledi.

Dinçel, 1 Kasım seçimlerinden sonra her an erken bir seçim olacak gibi düşünerek çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ve bu kapsamda parti olarak son yıllarda en kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Karabük Merkez İlçe Başkanlığı'nda Başkanlık görevini yapan Osman Çelik partiye yeterli zamanı ayıramadığı için merkez ilçe yönetim kurulunu toplayarak arkadaşlarından affını istedi. Merkez İlçe Yönetimi toplanarak yedekleri ile birlikte il yönetiminin de olurunu ve görüşünü alarak istifa edip, partide yeniden kadrolaşmayı, yeniden yönetim oluşturulmasının önünü açma kararı aldılar. Burada hiçbir arkadaşımız görev almama düşüncesi ile bu hareket içinde olmadı. Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu yine önümüzdeki dönemde oluşacak yönetim kadrosu içinde görev almaya hazır olduklarını ifade ederek, bizim de görüşümüzü alarak yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiler. İstifalarını İl Yönetim Kuruluna sundular, şimdi önümüzdeki günlerde biz yeni bir kurul ataması yapacağız ve en kısa zamanda merkez ilçede bir kongre yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Eski milletvekili olan ve geçtiğimiz yıllarda CHP bünyesine katılan Mustafa Eren'in partiden ihraç edilmesiyle ilgili süreci de değerlendiren CHP İl Başkanı Av. Erdoğan Dinçel, "7 Haziran seçimleri öncesi Mustafa Eren beyin MHP ve AK Parti seçim çalışmalarına katıldığı tespit edilmiştir. Hem de bunları kendi köyünde yapmıştır. Önünde MHP bayrağı ve adayı ile birlikte görüntü vermiştir. Yine kendi köyünde AK Parti milletvekili adayları ile görüntüleri tespit edilmiştir. Dolayısıyla Safranbolu ilçe yönetimi her iki seçimlerdeki tavrıyla ve görüntü tespitleriyle konuyu İl Disiplin Kurulu'na bildirmiştir. Bu gelişme ile birlikte İl Disiplin Kurulumuz kendisine kınama cezası vermiştir. Ancak son gelişmede ise Yüksek Disiplin Kurulu kendisini partiden ihraç etmiştir" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karabük Merkez Mustafa Eren AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title