Haberler

CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mandalı: "İlçemiz Kadar Köylerimizin de Hizmete İhtiyacı Var"

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, ilçelerin kadar köylerin de hizmete ihtiyacı olduğunu söyledi.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, ilçelerin kadar köylerin de hizmete ihtiyacı olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Pınarça köyünü ziyaret eden Mandalı, halkın sevgisi ve coşkusuyla karşılandı. Halkın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mandalı, "Her geçen gün daha da güçleniyoruz. İlçemiz kadar köylerimizin de hizmete ihtiyacı var. Biz bu yola inanarak çıktık. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu anlayışla hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Klasik belediyecilik anlayışının hüküm sürmediği, ilkeli, modern, sosyal faaliyetlerin ön planda olduğu bir anlayışla hizmet edeceklerini belirten Mandalı, "Kapaklı'da hizmetten yoksun şehrin merkezinden uzak Büyükşehir Yasası ile mahalle olacak köylere, vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı ile hizmet edeceğim. 5 yıl daha büyük hizmet, proje ve yatırımların sürmesi için yetkinizi istiyorum" diye konuştu.

"KÖYLERİMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUZ"

Kapaklı'nın bütün köylerini tek tek dolaşarak, köylerin eksikliklerini ve ihtiyaçlarını yerinde görerek tespit etmeye devam edeceklerini belirten CHP Adayı İrfan Mandalı, "Kapaklı'ya bağlı köylerimizin sorunlarını biliyoruz. Birçok köyümüze önemli hizmetler ve desteklerde bulunduk. Bundan sonrada hizmetlerimiz büyüyerek devam edecek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kapaklı'da, halkın iyiliği, esenliği, mutluluğu ve refahı için çağdaş, katılımcı, saydam, dürüst, eşitlikçi, yansız, etkin ve verimli, çevreye duyarlılığı egemen kılmaya devam edeceğiz. 30 Mart'tan sonra Büyükşehir yasası ile birlikte köylerimiz de artık Kapaklı'nın mahallesi olacak" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title