Haberler

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Özbolat'tan Andırın Ziyareti

Durdu Özbolat, beraberinde İl Başkanı Galip Yılışın, üçüncü sıra adayı Duran Özdal, sekizinci sıra adayı Mehmet Okuç ve bazı partililerle Andırın'ı ziyaret ettiler.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve birinci sıra adayı Durdu Özbolat, beraberinde İl Başkanı Galip Yılışın, üçüncü sıra adayı Duran Özdal, sekizinci sıra adayı Mehmet Okuç ve bazı partililerle Andırın'ı ziyaret ettiler.

Andırın'a bağlı Yeşilova belde ziyaretinin ardından Andırın'da parti binasında patilerle buluşan Milletvekili Özbolat burada partilere hitap etti.

Türkiye'nin ekonomik, işsizlik ve eğitim konularında da açıklamalarda bulunan Özbolat, "Ayın 18'inden itibaren adaylarımızla birlikte il merkezinde bir komite kurarak çalışmalarımızı başlatacağız ve bu defa çok profesyonelce yürütüp gitmediğimiz yer kalmayacaktır" dedi.

İl Başkanı Galip Yılışın ise, yaklaşan seçimlerde herkese büyük görevler düştüğünü söyledi.

Yılışın, şöyle konuştu:

"Bizim hedefimiz, partimizin hem Kahramanmaraş hem de ülke başarısıdır. Biz geniş ve büyük bir aileyiz. Bizlere büyük görevler düşüyor. Bunların başında da en önemli şey birlik ve beraberliktir. Biz seçmenimize partimize iyi örnek olmak durumundayız. Bir il başkanınız olarak değil, bir kardeşiniz, dostunuz olarak sizden ricam bu süreçte bir genel başkan gibi, milletvekili gibi il başkanı gibi, ilçe başkanları gibi hepimize büyük görevler düşüyor, bu taşın altına hep beraber elimizi atalım. "

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title