Haberler

CHP İzmir Mitingi İçin İddialı

CHP İzmir İl Başkanlığı, 30 Mayıs’ta gerçekleşecek İzmir Milletvekili adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı dev miting için 250 bin broşür, 100 bin renkli döviz, 50 bin afiş, 15 bin ayaklı raket kullanırken, İzmir İl Başkanının sesiyle 1 milyon kişi cep telefonlarından aranarak mitinge davet edildi.

CHP İzmir İl Başkanlığı, 30 Mayıs'ta gerçekleşecek İzmir Milletvekili adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı dev miting için 250 bin broşür, 100 bin renkli döviz, 50 bin afiş, 15 bin ayaklı raket kullanırken, İzmir İl Başkanının sesiyle 1 milyon kişi cep telefonlarından aranarak mitinge davet edildi.

CHP İzmir İl Başkanlığı, 30 Mayıs Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla saat 17: 00'de Gündoğdu meydanında gerçekleştirilecek İzmir mitingine farklı yöntemle hazırlandı. Mitingle ilgili duyurularını 15 gün önce yapan teşkilat, geniş kapsamlı bir hazırlık yaptı. Bugüne kadar yapılmış en büyük siyasi mitingi hedefleyen CHP İl Başkanlığı, miting için 250 bin broşür, 100 bin renkli döviz, 50 bin afiş, 15 bin ayaklı raket kullandı. Şehrin farklı noktalarına asılan brandalarla vatandaşlar mitinge davet edildi.

1 MİLYON KİŞİ CEP TELEFONLARINDAN ARANDI

Öte yandan teşkilat, İzmir İl Başkanı Bedri Serter'in sesiyle yaklaşık 1 milyon İzmirliye cep telefonlarından ulaşıp mitinge davet etti. Bedri Serter, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 8 Haziran'dan itibaren İzmir milletvekili olacağını ifade ederek, "İnanıyoruz ki, sayın Genel Başkanımız sadece İzmir'den milletvekili olarak değil, Başbakan olarak Ankara'ya gidecek. İzmir'e Başbakan çıkartmak yakışır ve İzmirli de Başbakanına önce 30 Mayıs'ta mitingde sahip çıkacaktır. CHP'nin iktidarı ve İzmir'den çıkacak Başbakanla İzmir CHP iktidarının merkezi olacaktır. Yıllardır malum zihniyete karşı dimdik bir duruş sergileyen İzmir, hakkettiği yere böylece kavuşacaktır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Bedri Serter Gündoğdu İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title