Haberler

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Açıklaması

ANTALYA (İHA) – CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, "MHP'li Engin Alan, buralarda yürümedikçe kendimizi özgür hissedemeyiz" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Antalya'da Bayındır Parkı'nda vatandaşlara seslendi. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, yerel seçimlerin genel seçimin bir özeti ve büyük bir adımı olduğunu ifade ederek, "Bu seçim sadece yerel seçim değil. Seçimlerden sonra cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Hedefimiz yerel seçimlerde çok büyük bir başarı elde etmek. Devamında da Kılıçdaroğlu'nu başbakan CHP'yi iktidar yapmaktır. Bu seçimlerde alınacak yüksek oy genel seçimlerin yüksek merdiveni olacaktır. CHP'nin kalesini ve bayrağını buraya da dikeceğiz bütün ilçelere de" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın Antalya'da işi bitirdiğini ifade eden Balbay, "Akaydın, ağabeyim açısından diyorum ki seçim burada bitmiştir ve oy oranı yüzde 70'dir diyorum" diye konuştu.

Tutuklu bulunduğu günlerde ne kadar zorluklar çektiğini ve özgürlüğüne kavuştuğunda seçim meydanlarını gezerek özgürlüğün tadını çıkardığını belirten Balbay,"Biz özgürlüğü sadece kendimiz için istemeyiz. 101 gündür özgürüm. Hapiste yatan tüm yurt severler serbest kalınca ben kendimi özgür hissedeceğim. Balyoz davasında, gezi davasında yatan gençler ve Engin Alan'da burada yürümedikçe biz kendimizi özgür hissetmeyiz" dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da Başbakan Erdoğan'ın kendisi için "Bu nasıl doktor" dediğini hatırlatarak, "Benim diplomamı Hacettepe Üniversitesi verdi ölene kadar geçerli. Senin diplomanı halk verdi ve halk bu seçimde o diplomayı alacak. Biz tıp doktorlarına bazen ölecek hastanın yakınları "Ne yedirelim" diye sorarlar bizde "Ne yerse yesin" deriz. Şimdi Tayyip'e diyoruz ki ne derse desin seçim bizim elimizde" dedi.

Bayındır Parkı'ndaki toplantıya Balbay ve Akaydın'ın yanı sıra CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akaydın Mustafa Balbay Antalya İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title