Haberler

CHP İzmir, Kongreye Kilitlendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, 20 Aralık Pazar günü yapılacak il kongresine kilitlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, 20 Aralık Pazar günü yapılacak il kongresine kilitlendi. 650 il delegesinin oy kullanma hakkına sahip olduğu kongrede beş aday yarışacak.

CHP İzmir İl Kongresi, 20 Aralık Pazar günü saat 11.00'da Kültürpark Celal Atik Spor Salonu'nda yapılacak. CHP İl Başkanlığına, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, CHP eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Ülkümen Rodoplu ve CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavala, Ali Koç ve 21 belediye başkanı ile 27 ilçe başkanının daveti üzerine aday olduğunu açıklayan Alaattin Yüksel aday oldu.

20 ÖZEL GÜVENLİK BULUNACAK

650 il delegesinin oy kullanma hakkına sahip olduğu kongre için, 600 metrekare genişliğinde balon süslemesi, 3 kilometrelik de bayrak süslemesi hazırlandı. Kongrede, 2 bin adet sopalı bayrak ve 3 bin adet de kumanya dağıtılacak. Kongre salonuna sığamayan partililer için de salonun dışına led ekran kurulacak. Kongrede oy kullanacak delegeler ve kongreyi takip edecek basın mensupları için kartlar hazırlanacak, diğer partililer ana kapıdan salona giriş yapacak. Kongrede 20 özel güvenlik görev yapacak, emniyet ekipleri ise salonun dışında asayişi sağlayacak. Kongreyi izleyecek protokol mensupları için 10 hostes görev alacak, delegeler dışında kongreye gelen partililer, salonun tribün kısmında oturacak. Kongrenin toplam maliyetinin yaklaşık 45 bin TL'ye mal olacağı öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Celal Atik Kültürpark İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title