Haberler

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin Açıklaması

CHP İzmir Milletvekilleri ve İl Başkanı, 22 Mart günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapılan CHP mitingini değerlendirdi.

CHP İzmir Milletvekilleri ve İl Başkanı, 22 Mart günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yapılan CHP mitingini değerlendirdi. İl Başkanı Ali Engin, miting öncesi vatandaşlara, 'Yürüyerek bile gelin. Bu önemli bir miting' dediklerini belirterek, "Bütün parti örgütlerimize moral oldu. Mitingte 450 bin 500 kişi vardı" dedi.

CHP İzmir Milletvekilleri ve CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, 22 Mart Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla, Gündoğdu Meydanı'nda yapılan CHP mitingini değerlendirdi. Yapılan mitingin Türkiye'deki tüm parti örgütlerine moral olduğunu ifade ederek, "Ciddi bir hazırlık yaptık. Çağrılarımızda 'Yürüyerek bile gelin' dedik. Çünkü bu önemli bir miting. Bütün parti örgütlerimize moral oldu. Bütün İzmirliler'e böyle bir şöleni yaşattıkları için, Türkiye'ye, 'Biz varız korkmayın, her şey güzel olacak' dedikleri için teşekkür ediyorum. Mitingte yaklaşık 450 bin 500 kişi vardı" diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Ali Rıza Türmen, mitingte genç ve kadınların yoğunlukta olduğunu, 'CHP gençlere hitap etmiyor' eleştirilerine karşılık, CHP'ye destek veren kitlenin de değişmeye başladığını kaydetti. Milletvekili Mehmet Ali Susam da, mitingteki yoğunluğa dikkat çekerek, "İzmir halkının gösterdiği teveccühün ötesinde, 30 Mart'ta bize görev verdiğinin bilincinde olmak durumundayız. Ben görevimi yapmaya hazırım, herkes de görevini yapsın şeklinde mesajın verildiği bir mitingti" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu 22 Mart İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

gerçek izmirlisufimavi@gmail.com:

Aziz hep boş konuşuyorsun icrat sıfır karalama 10 . eskişehir akp değil ama bak nasıl yaptı eskişehiri sen. kaldırım yaparak hizmet etmeyerek belediye şöförüne 3500 maaş verip kadro kurarak oy alıyorsun izmirli değilsin. bayraklıdan denize akan pis dere yatakları senin ve senin gibilelin umrumda değil .ki bir çok dere yatağıda var.. eskişehiri gör aziz. atatürkçüsün ama yılda anca 400metre metro yaparsın. atatürkçüsün ama türkiyenin en büyük köyü yaptın izmiri expo ya gelen ler sayende şehir burasımı deyip gülüp gidiyor . lafla peynir gemisi yürütüyorsun kadrolu maaşlı olanarın olmasa oy alamazsın.bayraklıdan vss. yerleden akan ppis dere yataklarıı bile görmeyen körsün işin karalamak bana engel oldular demek . asıl engel sensin vatan la millettle işin yok .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title