Haberler

CHP İzmir'den İlçelere Cumhurbaşkanlığı Seçimi Turları

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin ve Yönetim Kurulu üyeleri yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili ilçe örgütlerini ve Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bilgilendirme yapıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin ve Yönetim Kurulu üyeleri yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili ilçe örgütlerini ve Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bilgilendirme yapıyor. CHP İzmir İl Yönetimi, bu kez Menemen, Aliağa ve Foça ve örgütleriyle buluştu.

İlçe örgütleri ile basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantılara, İl sekreteri Sevda Kılıç, İl başkan yardımcıları Ülkümen Rodoplu, Barış Erel, Nahide Atalay, Orhan Karaoğlu, Züleyha Bingöl, Dilek Bilgin ve Nurcan Adıgüzel katıldı. İl Başkanı Ali Engin yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili yaşanan süreçte dün itibariyle adaylar dün kesinleşti. Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte bir çok partinin uzlaşı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, tüm kesimlere eşit yaklaşacak; insanlara yaşam ve siyaset hakkı tanıyacak; insanların manevi ve milli değerlerine saygı gösterecek ve topluma ışık tutacak bir isim. İnşallah işi il turda bitiririz. İlk turda olmasa bile ikinci seçimlerde ülkede yeni bir dönem başlayacak. Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın ülkeyi götürmek istediği sistem, başkanlık sistemi, parlamento dışı partilere yaşam hakkı tanımayacak bir sistemdir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, daha önce önerdiğimiz yüzde 5'lik baraj konusunda ısrarımızı sürdürüyoruz. Ben bu süreçte tüm partililerden destek bekliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanlığı Seçimi İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title