Haberler

CHP İzmir'de 91.yıldönümü Kutlaması

CHP’liler İzmir’de Cumhuriyet Alanı’na giderek Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

CHP'liler İzmir'de Cumhuriyet Alanı'na giderek Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

CHP İzmir Örgütü, partinin kuruluşunun 91'inci,İzmir'in kurtuluşunun 92'inci yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda mini bir tören gerçekleştirdi. Törene, İzmir Milletvekilleri, İl Başkanı Ali Engin, eski il başkanları, ilçe belediye başkanları, gençlik kolları başkanı, kadın kolları başkanı ve çok sayıda partili katıldı.

Törendeki tüm eski il başkanları çelenk koymak için isim isim davet edildi. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, eski il başkanları Sedat Akman, Ekrem Bulgun, Tacettin Bayır ve Hilmi Değirmenci ile birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Partide muhalifliği ile bilinen ve Deniz Baykal'ın ekibinden olduğu ifade edilen Kemal karataş ise çelenk koymaya gitmedi.

ENGİN: CHP YÜZYILLARCA AYAKTA KALACAK

Törende bir konuşma yapan İl Başkanı Ali Engin, "Geçen yıl İzmir'de çok görkemli ve coşkulu bir kutlama yapmıştık. Partimizin vizyonunu, misyonunu halka anlattık. Bütün örgüte teşekkür ederim. Bu yıl da coşkuyla heyecanla gelecek vizyonuyla 91inci yılını kutluyoruz. CHP yüz yıllarca ayakta kalacak ve ülkemize hizmet edecek buna yürekten inanıyoruz. CHP'ye inanmayan bölünecek olarak gören herkes yanılacaktır. CHP hiçbir vatandaşının değerleriyle inancıyla etnik kökeniyle ilgilenmez. Her yurttaş bizim gözümüzde eşittir bunun bilinmesi ve topluma anlatılması lazım. Çünkü bizim yandaş havuz medyamız yok çok uyanık olmamız ve birbirimize dayanışma içinde olmamız lazım. Bu kurultayda karalı ve bilinçli mesajlar vererek her kesiminden oy alacak bir hal aldığını görebiliyorum. Biz Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2015'te başbakan olacağına ve partimizin iktidar olacağına inanıyoruz. Her CHP'linin çalışmasını inanmasını istiyorum. İnanmayanlara bir şey demiyorum ama hepimizin inanması lazım. Bizim birbirimize sıkı sıkıya sarılmamız lazım. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. CHP'de barış olursa Türkiye'de barış olacak. Onun için parti içi barış ve kardeşliği güçlendirmemiz lazım ki Türkiye barış ve kardeşlik olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Bulgun Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title