Haberler

CHP İstanbul Milletvekili Şeker Açıklaması

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, "Başkanlık bugünün sorunu ve konusu değil. Otoriter rejim sevdalılarına verecek bir ülkemiz yok." dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, "Başkanlık bugünün sorunu ve konusu değil. Otoriter rejim sevdalılarına verecek bir ülkemiz yok." dedi.

Şeker, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, terör saldırılarının "siyasetin, korkutmanın bir parçası olarak kullanıldığını" öne sürdü.

"IŞİD militanlarının Türkiye'ye getirilip tedavi edilip geri gönderildiğini" savunan Şeker, Türkiye'nin bugün en önemli sorunun terör olduğunu belirtti.

Şeker, "Kimse hesap sormasın diye Tükiye'nin bütün kurumlarını ele geçirme peşindeler. Türkiye'de denetim ve güvenlik mekanizmaları felç edilince kimsenin güvenliği de kalmıyor." ifadesini kullandı.

Dün TBMM Genel Kurulunda İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki bombalı saldırıyla ilgili verdikleri araştırma önergesinin AK Parti oylarıyla reddedildiğine işaret eden Şeker, "Neden korkuyorsunuz? Arkasında kendiniz olduğu için mi bu araştırma önergelerini reddediyorsunuz? Artık bu terör örgütlerinin arkasında durmaktan vazgeçin." dedi.

İstanbul'da Türkiye Küçük Millet Meclisi (TkMM) haziran ayı toplantısına katıldığını aktaran Şeker, Türkiye'nin gerçek gündeminin başkanlık sistemi değil, yolsuzluk, yoksulluk, terör ve işsizlik olduğunu bildirdi.

Şeker, şunları kaydetti:

"Bundan sonra Türkiye'nin daha büyük sorunlar yaşamaması için gerçek gündemine dönmesini bekliyoruz. Başkanlık bugünün sorunu ve konusu değil. Otoriter rejim sevdalılarına verecek bir ülkemiz yok. Türkiye'yi, başı dik, onurlu, gururlu, halkın gerçek sorunlarıyla ilgilenen bir ülke haline dönüştürmemiz gerekiyor."

Toplantıda, TkMM'nin haziran ayı toplantılarında ortaya çıkan sonuçlar açıklandı.

Kaynak: AA / Politika

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title