Haberler

CHP İl Kadın Kollarından 'Taksim Manifestosu'na Destek Kampanyası

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ‘Taksim Manifestosu’na destek için imza kampanyası düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 'Taksim Manifestosu'na destek için imza kampanyası düzenlendi.

CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı, 15 Temmuz darbe girişimin ardından Taksim'de düzenlenen 'Cumhuriyet ve Demokrasi' mitinginde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun okuduğu 10 maddelik 'Taksim Manifestosu'na destek toplamak için 'Taksim Manifestosunu Onaylıyorum' adlı imza kampanyası başlattı.

Soykan Parkı önünde başlatılan ve 2 gün sürecek olan kampanya hakkında bilgiler veren CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, "15 Temmuz günü demokrasimize kastetmek isteyen hainler darbe girişiminde bulundular. Biz bunları lanetliyoruz. TSK'nın sahibi olduğu silahları yurttaşlarımıza ve yüce Meclis'ine karşı kullandılar. Yurtsever askerler ve vatandaşlar hainlere karşı gövdelerini siper ettiler ve demokrasiye sahip çıkmak için tankların önüne yattılar. Ben bir kez daha darbecilerin kurşunlarına hedef olarak şehit olan kahraman askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 10 maddelik 'Taksim Manifestosu'nu Yenikapıda da okuduğunu hatırlatan Tuncer, "Biz bu gün başlattığımız kampanya ile parlamenter demokrasimize sahip çıkmak için 10 maddelik taksim manifestosunu imzaya açıyoruz. Demokrasimiz için tanklara ve kurşunlara karşı göğsünü siper eden halkımızın aynı duyarlılıkla kampanyamıza da destek vereceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kampanyanın 'Taksim Manifestosu'nu halka onaylatmak amacı taşıdığını belirten CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, vatandaşlardan kampanyaya destek vermelerini istedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
title