Haberler

CHP İl Başkanlığı Önünde 'Kontrollü Darbe' Protestosu

CHP İl Başkanlığı önünde 'kontrollü darbe' protestosuİSTANBUL - Beyoğlu'nda 15 Temmuz Derneğinin organizesiyle toplanan bir grup, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' söylemini CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde protesto etti.

CHP İl Başkanlığı önünde 'kontrollü darbe' protestosu

İSTANBUL - Beyoğlu'nda 15 Temmuz Derneğinin organizesiyle toplanan bir grup, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' söylemini CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde protesto etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 15 Temmuz darbe girişimi hakkında öne sürdüğü 'kontrollü darbe' iddiası tepkilere neden olurken, Beyoğlu'nda bir grup, Kılıçdaroğlu'nun söylemini CHP İstanbul İl Başkanlığı'na sloganlar eşliğinde yürüyerek protesto etti. 15 Temmuz Derneğinin organizasyonuyla Şişhane Meydanında toplanan eylemciler, ilk olarak burada bir basın açıklaması yaptı.

"Darbeyi önceden bilen biri varsa, o da tıpış tıpış kaçan Kılıçdaroğlu'dur"

Eylemci grup adına 15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik'in okuduğu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' iddiasına tepki içeren basın açıklamasında, "15 Temmuz Türk vatanını işgal girişimi meğer bir kontrollü darbeymiş. Büyük bir hayret ve şaşkınlık içerisindeyiz. Bu nasıl bir sorumsuzluktur? Bu nasıl izansızlıktır? Böyle bir iddiayı dile getiren, bu makamdaki bir şahsın milletimize karşı bu derece lakayt olmasına isyan ediyoruz. Hiç kimsenin şehit aileleri ve gazilerimizin hissiyatını rencide etmeye ve taze olan yaralarımızı kanatmaya hakkı yoktur. Bu darbeyi önceden bilen biri varsa, o da, genel başkan yardımcısı 'FETÖ ile iş tuttuk' diyerek istifa eden Kılıçdaroğlu'dur. Bu darbeyi önceden bilen biri varsa, o da havaalanından tıpış tıpış kaçan Kılıçdaroğlu'dur. Bıktık artık yalanlarınızdan" ifadelerine yer verildi.

Polis, CHP İl Başkanlığı önüne pankart asılmasına izin verilmedi

Basın açıklamasında adının geçtiği yerlerde Kılıçdaroğlu'nu yuhalayan eylemci grup, 'Bu vatan gazidir, çapulcu değil' sloganını da attı. Açıklamadan sonra eylemci grup, yakın bir noktada bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yürüyüp 'Bıktık artık bu yalanlarınızdan' yazılı pankartı başkanlık binasının önüne asmak istedi. Beyoğlu Emniyetinin geniş güvenlik önlemleri ile kontrolde tutulan eylemci grubun, il başkanlık binasının önüne pankart asmasına polis tarafından izin verilmezken, eylemciler başkanlık binasının önünde de bir süre slogan attıktan sonra geri döndü.

'Kontrollü darbe' söylemini protesto eden grup, pankartlarını Şişhane Meydanı'na astıktan sonra dağıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Beyoğlu Asayiş Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
title