Haberler

CHP İl Başkanından Sosyal Medya Tepkisi

Sosyal Medya twitter'de "Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi komple istifa etti" şeklinde yorumların dolaşması üzerine bir basın toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bayram Karadağ, "CHP teşkilatları görevlerinin"...

Sosyal Medya twitter'de "Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi komple istifa etti" şeklinde yorumların dolaşması üzerine bir basın toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bayram Karadağ, "CHP teşkilatları görevlerinin başındadır,istifa diye bir şey söz konusu değildir" dedi.

Partisinin İl Başkanlığı binasında basın toplantısı Bayram Karadağ, sosyal medyanın doğru bir şekilde kullanılması gerektiğine dikkat çekti.

Sosyal medyanın doğru şekilde kullanılmasının güzel bir olay olduğunu anlatan Karadağ,

"Ancak, sahte isimlerle bir dizi dedikoduların yayıldığını zaman zaman maalesef ki bizlerde görüyoruz.Öncelikle bizim tüm teşkilatlarımızla birlikte görevimizin başında olduğumuzu belirtmek istiyorum.Bizlerde bu haberi bir yakınımızın düğün töreninde sizlerde öğrendik.

Bilindiği gibi ben son istifamın öncesinde de bir kez daha istifa etmiş ve daha sonrasında sayın Erdoğan Dinçel'le yarıştığım seçimi bir oyla kaybetmiştim. Genel kurul sonrası sayın Dinçel'e siz seçimi kazandınız bundan sonra emrinizdeyim demiştim. Ancak, aradan çok zaman geçmeden bir dizi yıpratma politikaları sayın Erdoğan Dinçel hakkında da başlatılmıştı.Maalesef ki bu tür asılsız dedikodular Cumhuriyet Halk Partisine zarar veriyor.Artık CHP genel anlamda birlik beraberliğini sağlamıştır.Mevcut yönetimlere sataşarak,savaş açarak bu işler olmaz.Herkes seçilmiş yöneticilere saygılı olmak zorundadır.Burada demokrasi var,demokratik yollarla eleştiriler olabilir ama partimiz yıpranmamalı" dedi.

Karadağ, açıklamasında AK Parti siyasetini de eleştirerek, "Bakın kamu görevlilerine istifa et,etmezsen görevden alırız diyorlar.Daha önce bu kamu görevlisini bu siyaset atamadı mı? Dolayısıyla da Özel idarede birçok yanlışlıklar yapılıyor. Kumanya dağıtacaklarına kaçak müteahhitleri takip etsinler. Ne oldu havuz inşaatı. Cezaevi yolu, keltepe kayak merkezi, Milli Eğitim Müdürlüğü inşaatı, Stadyum inşaatı.Daha bunun gibi birçok aksaklıkların hesabını versinler" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Bayram Karadağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title