Haberler

CHP İl Başkanından Kılıçdaroğlu'na Destek

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Kılıdaroğlu liderliğinde mücadele bayrağını yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Kılıdaroğlu liderliğinde mücadele bayrağını yükseltmeye devam edeceğiz" dedi.

CHP İl Başkanı Kiraz yaptığı yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası partimizde yaşanan gelişmeler ve bir takım milletvekillerinin yaptıkları açıklamalar partimizde bir iç kavga görüntüsü verme gayretidir. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde basında gösterildiği gibi bir olumsuzluk söz konusu değildir. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde hiç bir katkı sunmayan, aksine adayımızın başarısız olması için çalışan bazı kişilerin şimdi parti yönetimlerini eleştirmelerini kabul etmiyoruz. AKP'de en üst seviyeye çıkan bir iç karışıklık söz konusuyken, partimiz içindeki bazı kişilerin CHP'yi eleştiren açıklamalar yapmaları dikkat dağıtmaktan ve AKP'ye hizmet etmekten başka bir işe yaramamaktadır" dedi.

Kiraz açıklamasında şunları belirtti:

"Hiçbir CHP'linin de, bu art niyetli davranışlara sıcak bakmadığını biliyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ülke siyasetinde gerginliğin artığı, kutuplaşmanın üst seviyelere çıktığı bir ortamda ülkenin geleceğini ve çocuklarımızın yarınlarını düşünerek,Ülkemiz siyasetine uzlaşma kültürünü getiren, farklı görüşleri bir araya getirerek ülkenin birliğine beraberliğine ve kardeşliğine önemli katkılar yapan ve bu süreçte gece gündüz çalışan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun sonuna kadar arkasındayız. Sayın Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde mücadele bayrağını yükseltmeye devam edeceğiz." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu ENVER KİRAZ Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title