Haberler

CHP İl Başkanı'ndan Malatya Belediyesi'ne Tepki

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, AK Parti’nin yarın Malatya’da yapılacak mitinginde Büyükşehir Belediyesi’nin kaynaklarının kullanılmamasını istedi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, AK Parti'nin yarın Malatya'da yapılacak mitinginde Büyükşehir Belediyesi'nin kaynaklarının kullanılmamasını istedi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya'da İnönü Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından asıldığını iddia ettiği Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Malatya programı ile ilgili bilboard ve afişlere tepki gösterdi.

AK Parti İl Başkanlığı yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin mitingine milleti davet ettiğini belirten Kiraz, "Bu mitingi Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır mı yapıyor, yoksa AK Parti mi yapıyor. AK Parti'nin hiçbir afişi, hiçbir bilboardı olmamasına rağmen Belediye yüzlercesiyle Malatya sokakları donatmış. Bu çağrılar niye Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor" dedi.

Kiraz "Bu bilbordların bir tanesinin haftalık maliyeti 300 TL. Genel Başkanımız geldiğinde maliyeti çok yüksek diye bir tane dahi yaptıramadık. Maliyeti çok yüksek olan bu bilboardlar için belediye kaç lira harcadı merak ediyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Belediyesi Ahmet Davutoğlu ENVER KİRAZ Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title