Haberler

CHP İl Başkanı'ndan Erdoğan'a Fitre Bağışı

Chp Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti Muğla İl Başkanlığı'nın cumhurbaşkanlığına aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a maddi destekte bulunulması için cep telefonlarına gönderdiği kısa mesajı alaycı bir dille eleştirdi.

Chp Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti Muğla İl Başkanlığı'nın cumhurbaşkanlığına aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a maddi destekte bulunulması için cep telefonlarına gönderdiği kısa mesajı alaycı bir dille eleştirdi. Öztürk, ardından da tepkisini göstermek için sembolik olarak 10 lira fitre parasını Başbakan Erdoğan'ın hesabına yatırdı.

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından dün cep telefonlarına "Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a destek için 25.07.2014 Cuma günü saat 15.00'te parti üyelerimizi ve tüm gönüllülerimizi, Ziraat Bankaları'ndaki ilgili hesaplara bağış yapmak üzere bekliyoruz. AK Parti Muğla İl Başkanlığı" yazılı kısa mesaj gönderildi. Dün yapılan bağış kampanyası mesajı, CHP İl Başkanı Öztürk'e de gitti.

Şaşkına döndüğünü söyleyen Öztürk, "Gerçekten Başbakanımız çok zor durumda. Çok zor şartlar altında propaganda yapıyor. Onun için bu mübarek Ramazan ayında fitresini ve zekatını lütfen halkımız, başbakanımızın AK Parti'nin göstermiş olduğu hesaplara yatırsın" diye konuştu.

Kendisine gelen mesaja yüreğinin burkulduğunu belirten Öztürk, şöyle devam etti:

"AK Parti İl Başkanlığı, tüm halkımıza mesaj göndermiş. Bu mesajın karşısında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak üzüldüm. Bugün fitremi, 10 lirayı Başbakan'ın hesabına yatıracağım. Tüm halkımıza, parti üyelerimize de buradan sesleniyorum, gerçekten Başbakanımız zor durumda. Zor durumda propaganda yapıyor. Olanakları çok dar. Onun için halkımızı ramazan günü, mübarek günde fitrelerini Başbakan'ın hesabına, AK Parti'nin göndermiş olduğu mesajdaki bankalara yatırmasını rica ediyorum. Bütün ilçe başkanlarıma bu demeci gönderdim. İl başkanlarını da aradım, aramaya da devam ediyorum. Bütün il başkanlarımıza da fitrelerini başbakanın hesaplarına yatırması konusunda çağrıda bulundum, bulunmaya da devam edeceğim."

Öztürk, açıklamasının ardından Ziraat Bankası Muğla Şubesi'ne giderek, Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabına 10 lira bağışta bulundu.

'İŞİNE BAKSIN'

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ise CHP'li Öztürk'ün eleştirileri üzerine, "Sayın Başbakanımıza ve aynı zamanda cumhurbaşkanı adayımıza nasıl destek vereceğimizi ona soracak değiliz. Boş işler ile uğraşmayı bırakıp, işine baksın" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Öztürk Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title