Haberler

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Ayan, Bünyan’a defnedilen Şehit Polis memuru Muzaffer Can Ersoy’un şehadetinin 9’ncu gününde Mardin’den gelen Komiser yardımcısı Oktay İzgi’nin acı haberinin Kayseri’ye ikinci kez ateş düşürdüğünü ve bu acıya hiçbir yüreğin dayanamayacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Ayan, Bünyan'a defnedilen Şehit Polis memuru Muzaffer Can Ersoy'un şehadetinin 9'ncu gününde Mardin'den gelen Komiser yardımcısı Oktay İzgi'nin acı haberinin Kayseri'ye ikinci kez ateş düşürdüğünü ve bu acıya hiçbir yüreğin dayanamayacağını söyledi.

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, "Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan komiser yardımcısı Oktay İzgi'nin acı haberi, Bünyanlı Şehit Özel Harekat Polis Memuru Muzaffer Can Ersoy'un acısının 9 gününde Kayseri'ye ikinci kez ateş düştü" dedi. CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, milletin artık şehit haberleriyle sarsılmaması gerektiğini söyledi.

Ayan sözlerine şöyle devam etti: "Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli aileleri başta olmak üzere tüm milletimize baş sağlığı diliyorum. Bugün insanlık için en acı günlerden birini daha yaşıyoruz. 9 gün önce şehit edilen Muzafferimizin acısı henüz tazeliğini korurken, Kayseri halkı ve Türkiye bu acıyı henüz sindirememişken Kayseri'ye ikinci ateş düştü! 7 Haziran tarihinde bir seçim süreci yaşadık ve ne olduysa o süreçten sonra her şey tersine döndü. Anlaşma yapmak üzere PKK terör örgütüyle yapılan görüşmelerin neticesi bizlere acı dolu günler yaşatmaya devam ediyor. Bu hain saldırılar ne zaman bitecek? İnsan kanı ve canı üzerinden siyaset yapan her kimse eğer onlara Milletimiz en ağır cevabı elbet bir gün verecektir. 9 günde ikinci kez şehit haberiyle sarsılan Kayseri bu acıyı taşıyacak gücünü yitirmek üzere. Bu işin sorumluları her kimse tarihin çöplüğüne gömülsün gitsin. Sorumlular, Şehidimiz Oktay İzgi'nin baba evine gelsinler de acıyı bir görsünler bakalım dayanabilecekler mi? yeter artık yeter dinsin bu acı ve anaların yüreklerinde yanan ateş!" - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Ayan Kayseri Bünyan Yerel Haberler

title