Haberler

CHP: İhsanoğlu ve Demirtaş Kaybetmedi

Güncelleme:

Seçim sonuçlarına yönelik CHP'den gelen ilk açıklamada, İhsanoğlu ve Demirtaş'ın kaybetmediği vurgulandı.

Seçim sonuçlarını değerlendiren CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç'un yaptığı açıklamada öne çıkan satırbaşları şöyle:

"İlk kez halkın doğrudan cumhurbaşkanı seçmesiyle ilgili seçim işlemini bugün tamamlamış bulunuyoruz.

Adaylardan birisi yüzde 51 küsür oy alarak ilk turda cumhurbaşkanı seçildiği gayri resmi sonuçlara göre belirlenmiştir.Ülkemizin geleceğine sahip çıkmak için yaşanan tüm yanlışlıklara yolsuzluklara dur diyebilmek için sandıklara koşan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum.

"İHSANOĞLUN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Cumhurbaşkanlığı seçimi süresince büyük bir erdemlik örneği göstererek oy veren vermeyen herkesin sevgisini kazanan halkımızın ortak adayı olarak ortaya konulan sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'na teşekkür ediyoruz. Seçim süresince ortak aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na tüm olanaklarını ekonomik zorluklar içerisinde seferber eden CHP örgütlerine parti üyelerine ve bu sürece destek veren diğer siyasi partilerin genel başkanlarına ve üyelerine de partili olmayan yurttaşlarına da teşekkür ediyoruz.

"BİR TEŞEKKÜR DE DEMİRTAŞ'A"

Bir teşekkür de sayın Demirtaş'a. Demirtaş'a da gerginlik yaratma gayretlerine rağmen bu süreçte ortaya koyduğu üslubundan dolayı ayrıca teşekkür etmeyi de CHP adına bir borç kabul ediyoruz. Buradan tabi ki bu işin seçim sonuçlarına dönük siyasi değerlendirmeler yapılacaktır. Ama açık ve net bir şekilde belirtmek istediğim bazı hususlar var.

"SEÇİMLERİN KAYBEDENİ İHSANOĞLU VE DEMİRTAŞ DEĞİLDİR"

Bu seçimlerin kaybedeni İhsanoğlu ve Demirtaş değildir. Asıl kaybedeni temiz ve dürüst siyaset özlemi ve gerçek bir demokrasi arayışı olmuştur. Seçim süresince bu gece sonuçlar üzerinde konuşuyoruz ama... Tek yanlı propaganda altında dini ve mezhepsel her türlü ayrıştırıcı nefret dili meydanlarda bir aday tarafından kullanılmıştır.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Haluk Koç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (44)

SEYMEN:

NİRDE HANİ BU KILIÇTAR OĞLUNİDEN HİÇ BİR KANALDA YOK ÇÜNKÜ ..............................................................................BOŞLUKLARI SİZE BIRAKIYOM

25
1
yanıtYanıtla
güçlü06:

ne saçmalıyorsunuz siz yine....sonuç ortada...istifa edin ve gidin artık...

19
2
yanıtYanıtla
kenan:

bu chp ne bicim parti ya... yazik

16
1
yanıtYanıtla
ZOZANİ !!!:

yahu siz yenildikçe seçim kaybetikçe millete küfür edercesine millet yanlış yoldadır demeye getirmeniz neyin nesi biraz da dönün kendinize bakın yahuuu..

16
1
yanıtYanıtla
Çelik:

Bu bir yenilgi degildir . Haklı ! Bu bildigin ezilmedir . Öküz altında galaydınız daha iyiydi.

15
1
yanıtYanıtla
blesuk:

30 tv kanalı borazanlığı, uçak helikopterler altında haksız bir ortamda eşit olmayan şartlarda seçim olursa böyle olur..başbakan aday oduğu gün istifa etmeliydi..Hz. Ömer adaleti bu muydu?..Dinden imandan bahset,sonra kul hakkı ye..Bu seçim kimseyi mutlu etmez..

3
13
yanıtYanıtla
muğlalı:

tabi halukcum akp kaybetti tamam haluk pıışşş pıışşş uyu hadi hadi

15
0
yanıtYanıtla
yunus korkmaz:

Milletle resmen Alay geçiyorlar Şerefsizler

14
1
yanıtYanıtla
ke-mall:

bu adamin ictiginden diyecem ama okadari cok gelir

13
1
yanıtYanıtla
adsiz:

30 senedir size oy veriyoruz bir bok becerdiginiz yok bir dahaki oyum hdp ye hic degilse baraji gecerde 80 milletvekili secer

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title