Haberler

CHP Heyetinden Van Ziyareti

Van'a gelen CHP milletvekilleri, kentte ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Van'a gelen CHP milletvekilleri, kentte ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Van'a gelen Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın ve İstanbul Milletvekili Ali Şeker'den oluşan CHP heyeti, ilk olarak Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Önceki gün Van'a gelerek ziyaretlere başlayan heyet dün yaptığı toplantıyla kentin sorunlarını not aldı. Ziyaretlerin ardından heyet bir otelde Van'ın yerel ve ulusal basının yanı sıra STK temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Van'ın ve bölgenin sorunlarını dinleyen heyet ardından soruları yanıtladı. Toplantıda birer konuşma yapan milletvekilleri, son zamanlarda yaşanan olaylar ve Çözüm Süreci'ne dair açıklamalarda bulundu.

Milletvekilleri, 1 Kasım'da yapılacak seçimler hakkında da konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Akaydın Fikri Sağlar Antalya Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title