Haberler

CHP Heyetinden Çat Belediyesi'ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Tevhit Yavuz, partili yöneticilerle birlikte Çat Belediyesi’ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Tevhit Yavuz, partili yöneticilerle birlikte Çat Belediyesi'ni ziyaret etti.

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve Edirne Milletvekili Erdin Bircan'dan oluşan heyeti, Çat Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir ağırladı. Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere dün Erzurum'a gelen CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Erzurum'daki tek CHP'li belediye olan Çat Belediyesi'ni ziyaret etti. CHP'li heyete Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir refakat etti. Özdemir, konuklarına Çat Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Konuk milletvekillerine Çat Belediyesi ile ilgili olarak bilgiler veren CHP Erzurum İl Başkanı Tevhit Yavuz, belediyenin Erzurum'da ve hatta Türkiye'de ilklere imza atan bir belediye olduğunu dile getirdi. Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ın Çat'ta herkes tarafından sevilen bir belediye başkanı olduğunu kaydeden Tevhit Yavuz, "Başkanımızla gurur duyuyoruz" dedi.

CHP'Lİ HEYETE YATIRIM GEZİSİ…

CHP'li heyet görüşmenin ardından Çat Belediyesi'nin yatırımlarını yerinde inceledi. Belediye hizmet binasından sosyal tesislere, Çat konutlarından kadın dinlenme evi, çocuk parkları ve yaşam alanlarına varıncaya kadar belediye yatırımlarını konuklarına gezdiren Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir, Çat'ta bir hizmet seferberliği başlattıklarını ifade etti. Özdemir, "Başkanımız Sayın Arif Hikmet Kılıç'ın öncülüğünde Çat ilçemizde ilklere imza atıyoruz. Sadece ilçemizdeki hemşehrilerimize değil, Erzurum'un dört bir yanında ikamet eden Çatlılarla da irtibat halindeyiz, onlar için de hizmeti boynumuza borç biliyoruz" diye konuştu.

Çat Belediyesi'nin kısa sürede ilçeye kazandırdığı yatırımlar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen CHP'li milletvekilleri ise, Çat'ın Erzurum'un marka bir ilçesi haline geleceğine inandıklarını dile getirdiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Çat Belediyesi Erzurum Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title