Haberler

CHP Heyeti Stk Temsilcileri ile Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından bölgede yaşanan olaylara ilişkin aralarında Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu’nun da bulunduğu heyet, Diyarbakır’da Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından bölgede yaşanan olaylara ilişkin aralarında Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu'nun da bulunduğu heyet, Diyarbakır'da Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere CHP tarafından bölgeye bir heyet gönderildi. Aralarında Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu'nun da bulunduğu heyette Parti Genel Sekreteri Gürsel Tekin, milletvekilleri Utku Çakıröz, Aylin Nazlıkaya ve Nurettin Demir de yer aldı. Heyet bölgede son yaşanan olaylarla ilgili incelemelerde ve görüşmelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a geldi. Sabah saatlerinde kente gelen CHP heyeti, il başkanlığı binasında basın açıklaması düzenledi. Heyet, açıklamanın ardından merkeze bağlı Sur ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Daha sonra Yenişehir ilçesinde bulunan bir otele geçen heyet, STK temsilcileri ile bir araya geldi. Aralarında baro başkanı, Güneydoğu Genç İş Adamları Derneği (GÜNGİAD), Diyarbakır Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DİSİAD) gibi STK temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıdaki STK temsilcisi ile basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

Heyetin, STK temsilcileri ile basına kapalı yapılan görüşmenin ardından kentten ayrılacağı öğrenildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Enis Berberoğlu Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title