Haberler

CHP Heyeti Batman'da

Güncelleme:

CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Oğuz Oyan ve Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan'ın da aralarında bulunduğu heyet, Batman'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Prof. Dr. Oğuz Oyan ve Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan'ın da aralarında bulunduğu heyet, Batman'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Batman merkez ile Kozluk ve Bekirhan ilçelerini gezen CHP heyeti, burada vatandaşlarla sohbet ederek Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi. Heyet adına açıklamalarda bulunan CHP Batman İl Başkanı Adnan Yaşar, bir Cumhurbaşkanının tarafsız ve herkese eşit mesafede olması gerektiğini söyledi. CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bu niteliklere sahip olduğunu belirten Yaşar, "Cumhurbaşkanı herkesin Cumhurbaşkanıdır. Bir Cumhurbaşkanının her partiye eşit mesafede olması lazım. Seçimlerde AKP'liler de başta olmak üzere CHP'liler, MHP'liler ve BDP'nin oy veren tüm seçmenlerini İhsanoğlu'na oy vermeye çağırıyorum. Çünkü Türkiye'nin geleceği açısından tarafsız bir Cumhurbaşkanına her zamankinden çok ihtiyaç var. Bugün Selahattin Demirtaş BDP'yi temsil ediyor, Başbakan Erdoğan da AKP'yi temsil ediyor, fakat İhsanoğlu bizim partiden olmadığı gibi bir başka partiden de değil. Herkesin Cumhurbaşkanı olabilecek niteliklere sahiptir. Yarın Başbakanın veya Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı olması durumunda Türkiye zaten otomatik olarak devletin en üst kademesinde bir tarafın egemenliği altına girmiş olacaktır" dedi.

Heyet temaslarının ardından kentten ayrıldı. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Batman Muğla İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title