Haberler

CHP Grup Başkanvekili İnce, Vize'de Seçim Bürosunu Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Kırklareli'nin Vize ilçesinde CHP Seçim Bürosu'nu hizmete açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Kırklareli'nin Vize ilçesinde CHP Seçim Bürosu'nu hizmete açtı. Vize'de büyük coşku ile karşılanan ince, siyasilerin gittikleri her yerde tutarlı konuşmaları gerektiğini söyledi.

Vize ilçesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Seçim Bürosu açılışına çok sayıda Vize'li katıldı. Muharrem İnce, açılışta partililere hitaben yaptığı konuşmasında, "Kırklareli Milletvekillerimiz gerek Turgut Dibek, gerek Mehmet Kesimoğlu, gerek İl Başkanım, gerekse Belediye Başkan adaylarım beni Kırklareli'ne davet ettiklerinde dedim ki orada ne konuşayım. Kafamdan şöyle bir plan yapmaya çalıştım. Gittiğiniz yöreye uygun bir şey söyleyeceksiniz ama Kırklareli'de ne söylüyorsanız, Diyarbakır'da da onu söyleyeceksiniz. Trabzon'da ne söylüyorsanız, Muğla'da da onu söyleyeceksiniz. Kıvırmayacaksınız. Bunlar sağcı oluyor, solcu oluyor, gidiyor futbolcu oluyor. Bunlar her şey oluyor da bir Atatürkçü olamıyorlar" dedi.

Siyasi partilerin bir elin parmakları gibi olduğuna dikkat çeken İnce, "Biri işaret parmağı, biri serçe parmak, biri başparmak ne fark eder, bu memleketin partileri bunlar. Türkiye'de yolsuzluk hep olmuştur. Demirel'in yeğeni yolsuzlukla suçlanmıştır, yargılanmıştır, hapse girmiştir. Özal, bakanını kendisi şikayet etmiştir. Türkiye bu rüşvetten, bu yolsuzluktan kurtulmalıdır. Görünen o ki, bunlardan bizi CHP kurtaracak. Öyleyse oy pusulası devletten, sandık devletten, mürekkep devletten, mühür devletten bas altı okun üstüne kurtul bu zilletten diyeceğiz hep beraber" diye konuştu.

Vizelilerden yerel seçimlerde destek isteyen İnce, "Siz Adalet Partisini, Doğru yol partisini çok seven bir ilçesiniz. Biz bunu biliyoruz. Ama bir şey söyleyeceğim. Artık bir olma zamanı. Gelin omuz omuza verelim CHP'yi şu Kırklareli'nde 21-0 yapalım. Siz bunu yaparsınız, ben ona inanıyorum. Aman ha bir oy kaybetmeyin. Bir oyla Vize gider, bir oyla Kırklareli gider, bir oyla Türkiye gider. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Vize Belediye Başkanı Adayımız Ercan kardeşimi size emanet ediyorum. Sizi de Allah'a emanet ediyorum. Hepinize saygılar, sevgiler sunuyorum" dedi.

Seçim bürosunun açılışından sonra partililerle bol bol fotoğraf çektiren CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, daha sonra Çakıllı Beldesine gitti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Kırklareli Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title