Haberler

CHP Grup Başkanvekili İnce Açıklaması

''Geçmişte hangi partiye oy verirseniz verin, bugün birleşme zamanı, bugün bir olma zamanı''

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Geçmişte hangi partiye oy verirseniz verin, bugün birleşme zamanı, bugün bir olma zamanı" dedi.

İnce, İpsala ilçesinde, partisinin seçim bürosu önünde yaptığı konuşmada, vatandaşlardan Trakya'yı "CHP'nin başkenti" yapmalarını istedi.

Türkiye'nin zor günler yaşadığını ifade eden İnce, "Trakya insanından çağdaştır, aydındır. Ben bugün buraya, belediye başkanlığı istemeye gelmedim, rekor yapmaları için geldim. 1999'da CHP zor durumdaydı, şimdi memleket zor durumda. Herkesi CHP'ye oy vermeye çağırıyorum. Memleketin bu zor günlerinde Atatürk'ün partisiyle çıkış yapacağız" diye konuştu.

İnce, daha sonra Yenikarpuzlu, Beğendik ve Esetçe beldelerini ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden İnce, Trakya'ya bir dahaki sefere bakan olarak geleceğini savundu.

"Bugün birleşme zamanı"

İnce, Kırcasalih beldesinde yaptığı konuşmada ise yerel seçimlerin çok önemli olduğunu söyledi.

Seçimlerde bir oyun bile büyük önem taşıdığını ifade eden İnce, şöyle konuştu:

"Bir oy diyerek geçmeyin. Bizler 2004 seçimlerinde Sinop Belediyesini bir oy ile kaybettik. Sonra 2009'da aldık. Unutmayın ki bir çivi bir dalı, bir dal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit bir memleketi kurtarır. Bu parti Recep Gürkan'ın babasının değil, Muharrem İnce'nin babasının değil,  Kemal Kılıçdaroğlu'nun babasının değil. Bu parti, Atatürk'ün bize armağan etmiş olduğu bir parti. Geçmişte hangi partiye oy verirseniz verin, bugün birleşme zamanı, bugün bir olma zamanı." - Edirne

Kaynak: AA / Politika

Trakya Bölgesi Muharrem İnce Türkiye İpsala Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title