Haberler

CHP Grup Başkanvekili Altay'dan Başkan Çerçioğlu'na Ziyaret

CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Altay, yaptığı ziyarette, "CHP Genel Başkan yardımcımız Bülent Tezcan'a geçmiş olsun dileklerinde bulunmak için Aydın'a geldim. Genel Başkan Yardımcımıza yönelik saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu vesileyle parlamentoda birlikte çalıştığım başarılı bir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etmek istedim. Sayın Başkan Çerçioğlu'nun başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.

İstanbul Milletvekili CHP Grup başkan Vekili Sayın Engin Altay'a "Efeler Diyarı Aydın'a hoş geldiniz" diyen Başkan Çerçioğlu da, "Keşke Aydın'a böyle üzücü bir olay için değil de, Aydın'a yapılan bir yatırımın açılışı için gelseydi. En kısa zamanda sayın Altay, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği yatırımların açılışına katılacağının sözünü verdi. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Engin Altay İstanbul Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title