Haberler

CHP Giresun İl Başkanı Gezmiş, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, Görevinden İstifa Ederek Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Gezmiş, parti il binasında düzenlediği toplantıda, haziran ayında yapılacak genel seçimlerde aday adayı olmak için 10 aylık CHP il başkanlığı görevinden ayrıldığını belirtti.

Doğduğundan bu yana CHP'li olduğunu ve bugüne kadar geçen yaşantısı boyunca hep siyasetin içinde bulunduğunu ifade eden Gezmiş, 'İlk aktif ve bilinçli olarak siyasette yer almam 1989 yerel seçimleridir. Bu tarihten sonra, üniversite yıllarında çeşitli parti faaliyetlerine gönüllü olarak katılmakla birlikte, üniversite sonrası CHP Giresun il örgütünde çalışmalarda bulundum. 7 yıl gençlik kollarında çalıştım. İl yönetim kurulu üyeliği, belediye meclis üyeliği, belediye meclisi grup başkan vekilliği ve belediye başkan vekilliği yaptım. 10 aydır da il başkanlığı görevini yürütmekteyim. Son 15 yıldır yapılmış tüm seçimlerde seçim komitelerinde yer alarak aktif olarak partime hizmet ettim' dedi.

Gezmiş, onurlu, dik bir duruşunun olduğunu, bu zamana kadar geldiği her yere namuslu bir şekilde çalışarak, emek vererek geldiğini ifade ederek şunları söyledi:

'Yaptığım her eylemde adaletli ve vicdanlı olmaya çaba gösterdim. Hep alnım ak, sırtım dik yaşadım. Hayatımın hiçbir döneminde yaptığım hiç bir şeyden dolayı verilemeyecek hesabım olmamıştır ve söz veriyorum ki bundan sonra da olmayacaktır. Yürüttüğüm hızlı görüşme trafiğiyle, taraflı ve tarafsız yüzlerce kişinin görüşünü alma imkanım oldu. Yüreğini, kalbini tek başına CHP iktidarına hedeflemiş olan saf ve temiz CHP ailesinden ve görüştüğüm tüm hemşehrilerimden çok büyük destek gördüm. Aldığım bu açık ve net desteği arkamda hissederek bu zamana kadar onurla yürüttüğüm il başkanlığı görevimden ayrılıyor ve başka bir onurlu görev olan milletvekilliğine aday adayı olduğumu açıklıyorum.'

Milletvekilliği sıralama listesinde adı olmasa dahi sanki birinci sıra adayıymış gibi çalışacağını söyleyen Gezmiş, 'Amacım, partime, Giresun'a, ülkeme hizmet etmektir. Bu şehri en iyi şekilde temsil etmeye adayım. Şehrin sorunlarını çok iyi biliyorum ve çözmeye adayım. İktidar olursak hükümette, aksi halde yüce Mecliste sözcünüz olmaya adayım. Ankara'da çalacağınız kapınız, kalabileceğiniz eviniz olmaya adayım. Hep bu vatana hizmet etme isteğiyle büyümüş birisi olarak, bu memlekete ve gelecek nesillere aydınlık bir gelecek bırakmak için çalışmaya adayım' diye konuştu.

(GL-ME-DLK-ÜNS) - GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title