Haberler

CHP'li Vekil, Genelkurmay Başkanı'nı İstifaya Çağırdı

Güncelleme:

Tokat Milletvekili Orhan Düzgün: Bu bayrağın teslim edildiği Hava Kuvvetleri Komutanı, bölgedeki komutan ve Genelkurmay Başkanı derhal istifa etmeli.

Diyarbakır Lice'de göstericiler 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın arka kapısının olduğu bölgede duvardan atlayarak Kışla içinde direkte asılı bulunan Türk Bayrağı'nı indirdi.

"DERHAL İSTİFA ETMELİLER"

CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, Lice'de Türk bayrağının indirilmesine ilişkin, "Bu bayrağın teslim edildiği Hava Kuvvetleri Komutanı, bölgedeki komutan ve Genelkurmay Başkanı derhal istifa etmeliydi. Çünkü ordunun namusu sancağıdır. Bu saydığımız komutanlar artık ordu anlamında askeri anlamında namusları lekelenmiş kişilerdir. Ve bu ülkenin bayrağı artık lekeli kişilere teslim edilemez. Milli Savunma Bakanı da derhal istifa etmelidir." dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Diyarbakır Tokat Lice Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

kaan:

verdiğim vergiler haram olsun artık iyice anladım askeriyenin harcamaktan balka bir işe yaramadığını

5
1
yanıtYanıtla
bune ya:

bir akp ye oy vermiş birisi olarak kendimdede suçluluk duygusu var..tüm paşalar istifa etmeli

4
2
yanıtYanıtla
Mechul:

Sayın Orhan DÜZGÜN hele şükür meclis kanadından se sçıktı bu konuda sözlerinize katılıyorum istifa etmeli hemde Başbakana kadar

4
1
yanıtYanıtla
MEHMET YELDAN:

CHP''ye kalsa herkes istifa etsin, bir tek onlar kalsin. Istifa istemek onlarin en cok yaptigi is ama istifa etmek ise hic yapmadiklari bir is. Ben bu olayda bir bit yenigi var diyorum. Askeri yerde bayragi indirmek oyle kolay degil.

2
1
yanıtYanıtla
engin:

Bu adamın ne suçu var ya bu adam emir kulu aldığı emri yerine getirmiş.emre itaatsizlik etmemiş ki neden istifa etsin.

0
3
yanıtYanıtla
onurlu:

ben anlamakda güçlük çekiyorum inanın o komutanlar bir saniye düşünmemeli istifa için evine girmiş ya tabi onurlu davranırsalar ama inanıyorum garıban nobetçı heyetine keserler faturayı

0
1
yanıtYanıtla
Mehmet Cuhadar Hollanda:

Bayragin kendi topraklari uzerinde dalgalandiramayan oradaki gorevli komutanlar,genelkurmay baskani ve diger komutanlar gorevlerinden istifa etmeliler. Bayragini gokyuzunde dalgalandiramayan siyasi sorumlularda geregini yapip istifa etmelilerdir.

0
0
yanıtYanıtla
İsko35i.pitbul54.hotmail.com:

Derhal istifa etsinler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title