Haberler

CHP Genel Merkezi Önünde Havaya Ateş Açıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - CHP Genel Merkezi- Silahlı saldırı CHP Genel Merkezi önünde havaya ateş açıldı- Genel merkezin bulunduğu Anadolu Bulvarı'nda, bir otomobilden havaya ateş edildi- CHP Ankara İl Başkanı Keskin: - "Olayın ardından kaçan araç, polis tarafından yakalandı" CHP Genel Merkezinin bulunduğu caddede bir kişi havaya ateş açtı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - CHP Genel Merkezi- Silahlı saldırı CHP Genel Merkezi önünde havaya ateş açıldı- Genel merkezin bulunduğu Anadolu Bulvarı'nda, bir otomobilden havaya ateş edildi- CHP Ankara İl Başkanı Keskin: - "Olayın ardından kaçan araç, polis tarafından yakalandı" CHP Genel Merkezinin bulunduğu caddede bir kişi havaya ateş açtı.Alınan bilgiye göre, genel merkezin bulunduğu Anadolu Bulvarı'nda, bir araçtan havaya dört el ateş edildi.Olay yerine gelen polis, incelemede bulundu. Olayın ardından kaçan aracın plakasını tespit eden polis, aracı yakaladı.Olaya karışan bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.Bu arada, CHP Genel Merkezi önünde bekleyen partililer, "görevlerini yapmadığı" gerekçesiyle polise tepki gösterdi.Olay yerine gelen CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Anadolu Bulvarı'nda ilerlemekte olan bir araçtan CHP Genel Merkezi önünde dört kez ateş edildiğini bildirdi.Olayın ardından kaçan aracın emniyet güçlerince yakalandığını belirten Keskin, bir kişinin gözaltına alındığını söyledi. Keskin, önemli bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Adnan Keskin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title