Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Şehit Savcının Eşini Aradı

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın eşini telefonla arayarak başsağlığı dileyen CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu vahim olayın daha da vahim sonuçları olmaması için değerli halkımızı sükunete ve sağduyuya davet ediyorum” dedi.

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın eşini telefonla arayarak başsağlığı dileyen CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu vahim olayın daha da vahim sonuçları olmaması için değerli halkımızı sükunete ve sağduyuya davet ediyorum" dedi.

CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun gece yarısı şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın eşi Yasemin Kiraz ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nu telefonla arayarak başsağlığı dilediği kaydedildi. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:

"Görevi başında şehit düşen Savcımız Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailesi ve tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Şehit savcımızın eşi Yasemin Kiraz ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nu telefonla aradım, üzüntülerimi, başsağlığı dileklerimi ilettim. Hem Yasemin hanımefendiye, hem de İstanbul Başsavcısı Hadi beye telefonda söylediğim gibi yapılan alçakça saldırının hesabını sormak boynumuzun borcudur. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ardından bu vahim olayın daha da vahim sonuçları olmaması için değerli halkımızı sükunete ve sağduyuya davet ediyorum. Öte yandan, yaşadığı her başarısızlığın ardından CHP'yi suçlamayı alışkanlık haline getiren ve bu tavrıyla da bulunduğu koltuğun kendisine büyük geldiğini gösteren Davutoğlu'nu artık bir çocuk gibi mızmızlanmayı bırakıp, bulunduğu makama yakışır şekilde davranmaya davet ediyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Selim Kiraz Kemal Kılıçdaroğlu Hadi Salihoğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title