Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul'da

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu, Pendik, Kartal, Maltepe, Kadıköy, Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye, Sancaktepe ve Sultanbeyli'de halkla buluşarak, İhsanoğlu'na destek istedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pendik, Kartal, Maltepe, Kadıköy, Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye, Sancaktepe ve Sultanbeyli'de halkla buluşarak, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi.

Kılıçdaroğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan öğle saatlerinde hareket eden seçim otobüsüyle Anadolu Yakası'ndaki 9 ilçeyi gezdi.

Seçim otobüsünden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, zaman zaman vatandaşlarla tokalaştı, fotoğraf çektirdi.

Partililer, Kılıçdaroğlu'nu ilçe merkezlerinde pankart ve bayraklarla karşıladı. Cadde ve sokaklardaki vatandaşların bazıları Kılıçdaroğlu'na sevgi gösterisinde bulunurken, bazıları da evlerinin balkon ve pencerelerinden Kılıçdaroğlu'na el salladı.

Maltepe, Ümraniye ve Sancaktepe'de halka seslenen Kılıçdaroğlu, yarın yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, Genel Sekreter Gürsel Tekin, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, milletvekilleri İhsan Özkes, Mahmut Tanal, İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Sancaktepe Ümraniye Maltepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title