Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hanak'ta Halka Seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İnşallah CHP iktidarında huzuru getireceğiz, barışı getireceğiz, kardeşliği getireceğiz, kavgayı bitireceğiz, gerginliği bitireceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İnşallah CHP iktidarında huzuru getireceğiz, barışı getireceğiz, kardeşliği getireceğiz, kavgayı bitireceğiz, gerginliği bitireceğiz. Her evde huzur olsun, her mekanda huzur olsun, kardeşlik olsun ve bunu yapacağız" dedi.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde Ardahan'da partisinin hazırladığı mitinge katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, daha sonra Damal ve Hanak İlçe Belediye Başkanlıklarını ziyaret etti.

Damal ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Kılıçdaroğlu'na, Belediye Başkanı Ergin Önal, Damal Bebeği hediye etti. Bir süre belediye başkanı Önal ile sohbet eden Kılıçdaroğlu, buradan ayrılarak Hanak ilçesine geçti.

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya'yı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, belediye binasının balkonundan halka seslendi.

Kılıçdaroğlu, "İnşallah CHP iktidarında huzuru getireceğiz, barışı getireceğiz, kardeşliği getireceğiz, kavgayı bitireceğiz, gerginliği bitireceğiz. Her evde huzur olsun, her mekanda huzur olsun, kardeşlik olsun ve bunu yapacağız. Her kuruşun hesabını da size vermek bizim boynumuzun borcudur. Aç açıkta kimseyi bırakmamak bizim temel felsefemizdir. Irk ayrımı yapmayacağız, inanç ayrımı yapmayacağız, yaşam tarzı ayrımı yapmayacağız. İnsan insandır Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır, bütün insanlar benim başımın tacıdır" dedi.

"7 Haziran'da sandığa gideceğiz, milletvekili adaylarımız onlarda yanımızda. 7 Haziran'da Türkiye'de yeni bir başlangıç yapalım, yeni bir sayfa açalım, eski gerginlikleri geride bırakalım, her kuruşun hesabını size veren yeni bir yönetim gelsin" diyen Kılıçdaroğlu, "Yoksulluğu bu topraklardan silip atalım, işsizliği silip atalım, emeklimiz huzur içinde yaşasın. Onlara sözüm var. Ramazan ve Kurban bayramında her emekliye birer maaş ikramiye vereceğim ve bu da benim sözümdür. Efendim bu parayı nereden bulacaksın? Hiç meraklanmayın, her şeye para var emekliye gelince para yok, niye yok. Bu ülke zengin ülke, dünyanın 19'uncu büyük ülkesi, ben de biliyorum, emekliye gelince niye küçülüyor. Emekliye gelince de büyük ülke olması lazım, emeklinin de hakkını vermesi lazım" diye konuştu.

"HİÇBİR AİLENİN GELİRİ 720 LİRANIN ALTINDA OLMAYACAK"

Hiçbir ailenin gelirinin 720 liranın altında olmayacağını ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, "Ayrıca aile sigortası getireceğiz, hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Parayı erkeklere değil, kadının banka hesabına yatıracağız sosyal devlette. Kadın gidecek parasını çekecek, evinin mutfağının ihtiyacını karşılayacak, çoluk çocuğunun rızkını sağlayacak ve hiç kimseye muhtaç olmayacak. Bu topraklarda hiçbir vatandaşı başka vatandaşa muhtaç etmeyeceğiz. Herkes huzur içinde yaşayacak. Çünkü benim felsefeme göre de, inancıma göre de sağ elin verdiğini sol elin görmeyecek. Dolayısıyla sosyal devlet lüksü olacak, fakirin fukaranın, garip gurebanın yanında olacak bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacağız. Türkiye zengin bir ülkedir, Türkiye güçlü bir ülkedir, Türkiye'nin güçlenmesi lazım, daha da zenginleşmesi lazım" şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:

"Eğer bir dönem Türkiye bütün orta doğuyu besliyorsa neden şimdi beslemesin. Eğer bir dönem Türkiye Ortadoğuya, İran'a canlı hayvan ihraç ediyorsa neden şimdi ihraç etmesin, neden şimdi dışarıdan kurbanlık koyun alalım. Neden biz üretemiyoruz, neden biz besleyemiyoruz, bunların hepsini yapabiliriz. Yeter ki namuslu davranalım, yeter ki siyasetçi olarak cebimizi değil vatandaşın cebini düşünelim. Yeter ki yandaş için değil vatandaş için çalışalım. Ben sizin için çalışacağım. Ben sizden birisiyim, Anadolu Kemaliyim ben." - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Hanak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title