Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Başkan Tarafsız mı Olmalı, Partizan mı Olmalı? 80 Milyonu Temsil...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Başkan tarafsız mı olmalı, partizan mı olmalı? 80 milyonu temsil edecekse tarafsız olması lazım. Seçilecek olan başkanın tarafsız olmasının nedeni 'devletin sigortası' olmasıdır" -"15 Temmuz darbe girişimi yaşadık.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Başkan tarafsız mı olmalı, partizan mı olmalı? 80 milyonu temsil edecekse tarafsız olması lazım. Seçilecek olan başkanın tarafsız olmasının nedeni 'devletin sigortası' olmasıdır"

-"15 Temmuz darbe girişimi yaşadık. Başbakan liderliğinde toplandık mı toplandık"

-"Şimdi deniliyor ki seçilecek başkan partinin de genel başkanı olacak. Ama diyorlar ki tarafsız olacak. Ama nasıl olacak tarafsız? Tarafsızlık yeminini hakem, hakim, cumhurbaşkanı eder"

-"Elini vicdanına koy çoluğunu çocuğunu düşün ve oyunu öyle ver. Bu değişiklikle bir kişiye olağanüstü yetkiler veriyoruz"

KONYA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum çalışmaları kapsamında gittiği Konya'nın Seydişehir ilçesinde vatandaşlara seslendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title