Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de her kesimin sorunu olduğunu belirterek, "Bütün sorunları çözecek tek bir adres var, o adres CHP. İnşallah Türkiye'yi çağdaş uygarlığa biz ulaştıracağız, bu ülkede barışı, kardeşliği, dostluğu biz sağlayacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de her kesimin sorunu olduğunu belirterek, "Bütün sorunları çözecek tek bir adres var, o adres CHP. İnşallah Türkiye'yi çağdaş uygarlığa biz ulaştıracağız, bu ülkede barışı, kardeşliği, dostluğu biz sağlayacağız" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Dikmen'e gelen Kılıçdaroğlu, parti otobüsünden halkı selamladı.

Keklikpınarı Mahallesi'nde halka hitap eden Kılıçdaroğlu, vatandaşlara, "7 Haziran'a hazır mısınız?" diye sordu.

"Evet" karşılığı alan Kılıçdaroğlu, kendisini dinleyen partililerden, CHP'ye oy vermeyenleri ikna etmelerini istedi.

CHP'nin iktidarında, hiçbir ayrım yapmadan bütün yurttaşları kucaklayacaklarını, işsizliği, yoksulluğu, yasakları bitireceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Vatandaşların, "Başbakan Kemal" sloganları atması üzerine, Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Başbakanlığa gitmenin yolu, bir yurttaşımızı ikna edip sandığa götürmek. Diyebilir ki vatandaşımız 'niye?'. Ona şunu söyleyin; '13 yıldır kredi açtık, 13 yılın sonunda 6 milyon 200 bin işsizimiz, 17 milyon yoksulumuz, ayda bin liranın altında alan 8 milyon emeklimiz var. Gel kardeşim, yeni bir başlangıç yapalım, yaşanacak bir Türkiye'yi beraber kuralım, hayata geçirelim.' İkna ederseniz, yolumuzu açacağız, güzel, yaşanacak bir Türkiye'yi yeniden kuracağız. İşsizliğin, yoksulluğun, yasakların ne olduğunu, esnafın, çiftçinin, atama bekleyen öğretmenin durumunu biliyorum. Türkiye'de her kesimin sorunu var. Bütün sorunları çözecek tek bir adres var, o adres CHP. İnşallah Türkiye'yi çağdaş uygarlığa biz ulaştıracağız, bu ülkede barışı, kardeşliği, dostluğu biz sağlayacağız. İnşallah bu güzel ülkede işsizliği de yoksulluğu da tarihe biz gömeceğiz, sizin desteğiniz, gücünüzle."

Kılıçdaroğlu, konuşmasını tamamladıktan sonra, vatandaşlara karanfil attı.

"Bütün gözüm emeklilerde"

Bu arada, Dikmen'e giderken, Eryaman Sosyal Tesisleri'ne uğrayan Kılıçdaroğlu, çay içip, vatandaşlarla sohbet etti. Bir vatandaşın "sandık güvenliğiyle" ilgili sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, parti olarak ellerinden geleni yaptıklarını, herkesin sandıklara sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Bir vatandaşın, "Tüm emeklilerin gözü sizde" demesi üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, "Benim de bütün gözüm emeklilerde, 12 milyon küsur emekli var" ifadesini kullandı.

"CHP'nin Etimesgut'u alamaması acı" diyen bir vatandaşa da Kılıçdaroğlu, "Yolda gelirken ben de onu söyledim, nasıl kaybettik, evet. Orada kabahat Etimesgut'ta değil, bizde, ben onu biliyorum. Onu telafi edeceğiz" yanıtını verdi.

Tunalı Hilmi Caddesi'nde de otobüsten halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, Kuğulu Park'ta vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Etimesgut Türkiye Dikmen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title