Haberler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ’’Bana 4 yıl yetki verin bu ülke nasıl yönetilirmiş dünyaya göstereyim’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bana 4 yıl yetki verin bu ülke nasıl yönetilirmiş dünyaya göstereyim" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimleri için Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan Yuvalıdere köyünde mini bir miting düzenledi. Römork üzerinde hazırlanan yer sofrasında kahvaltı yapan Kılıçdaroğlu, yaşlı bir amcanın verdiği fındık hediyesini de kabul etti. Kılıçdaroğlu ile kısa bir sohbet eden yaşlı amca, Kemal Kılıçdaroğlu'na Türkiye'de fındığı bitirdiklerini ama seni asla bitiremeyeceklerini söyledi.

Daha sonra toplanan partililerle selamlaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, otobüs üzerinden halka seslendi. Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, "Dünya kadar derdimiz var. Sanki bizim dertlerimiz yetmiyormuş gibi 2 milyon 200 bin Suriyeli Türkiye'ye geldi. Ne olacaklar bunlar. Bizim çocuklarımız işsiz. Şimdi onlara nasıl iş bulacağız diye uğraşıp duruyorlar. Şu anda Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin en büyük krizlerini yaşıyor. Memleketin kimin yönettiği belli değil. O açıdan bir kasım seçimleri çok önemlidir. Sandığa gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız. Sandığa giderken düşüneceğiz. Elimizi vicdanımıza koyacağız. 13 yıl yetki verdik. 13 yılda bu memleketi hangi sorununu çözdüler? O zaman ben sizden yetki istiyorum. Ben öyle 13 yıl, 14 yıl öyle bir yetki de istemiyorum. Ben sizden 4 yıl yetki istiyorum. Bana 4 yıl yetki verin bu ülke nasıl yönetilirmiş dünyaya göstereyim" diye konuştu.

"BEN ECEVİT'İN GELENEĞİNDEN GELİYORUM"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Ben Ecevit'in geleneğinden geliyorum. Rahmetli Ecevit'in. Rahmetli Ecevit derdi ki; 'ne ezen ne ezilen, insanca hakça bir düzen.' Biz insanca hakça bir düzen getirmek istiyoruz. Amacımız bu zaten bizim. Ben sizi düşünüyorum. Sizin için çalışıyorum. Bir şeyi sakın unutmayın; Başbakan Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır. Görev verilen bir kişi hükümeti kuramıyorsa, iradesini saraya ipotek ettiyse bunun bu ülkeye bir faydası olmaz. Başbakan olacak kişinin bağımsız iradesinin olması lazım. Ben yaparım demesi lazım. Birinin telkiniyle yapacaksan, yapmayacaksan, olacak, olmayacak hiçbir şey olmuyor. ve yazık günah olan memlekete oluyor. Bana oy versin vermesin hiçbir vatandaşıma neden şu partiye oy verdin diye hiçbir suçlama getirmedim. Göreceksiniz CHP iktidarında 78 milyon vatandaşımızı kucaklayacağım. Hiç kimseyi ayrıştırmayacağım. Hiç kimseyi bölmeyeceğim. Ayrışmaktan bıktık, kavgadan bıktık. Hiç kimse ile de kavga etmeyeceğim. Gelmezler ise ben gideceğim ayaklarına. Yeter ki bu ülkede huzuru ve barışı sağlayalım" ifadelerini kullandı.

Yuvalıdere'deki miting sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hendek ilçesine gitti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title