Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun: 'Metrekareye Yaklaşık 140 Kilograma Ulaşan Yağmur Yağdı'

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un vatandaşlarla bayramlaşması Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın konuşması CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un konuşması Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun konuşması Protokol üyeleri ile vatandaşların bayramlaşması CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun: "Bayrama biraz tatsız şekilde başladık.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un vatandaşlarla bayramlaşması

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın konuşması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un konuşması

Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun konuşması

Protokol üyeleri ile vatandaşların bayramlaşması CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun:

"Bayrama biraz tatsız şekilde başladık. Bölgemizde metrekareye yaklaşık 140 kilograma ulaşan yağmur yağdı ve bazı bölgelerimiz de bundan fevkalade etkilendi. Allah'tan can kaybımız, herhangi bir yaralımız yok"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu'nun bazı ilçelerinde meydana gelen sel ve heyelanlarla ilgili "Bayrama biraz tatsız bir şekilde başladık. Bölgemizde metrekareye yaklaşık 140 kilograma ulaşan yağmur yağdı ve bazı bölgelerimiz de bundan fevkalade etkilendi." dedi.

Torun, Ordu Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen "Kent Bayramlaşması" programında yaptığı konuşmada, herkesin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, sağlık ve huzur dolu günler diledi.

Bayrama biraz tatsız başladıklarını belirten Torun, "Bölgemizde metrekareye yaklaşık 140 kilograma ulaşan yağmur yağdı ve bazı bölgelerimiz de bundan fevkalade etkilendi. Allah'tan can kaybımız, herhangi bir yaralımız yok. Bu da sevindirici." dedi.

Torun, zararın telafisinin en kısa sürede yapılacağını dile getirerek, "Kapanan yollar ve mağdur olan vatandaşlarımızın da bir an önce mağduriyeti giderilir. Gerçekten bu yaz oldukça yağmurlu geçiyor ve yağmur bereket ama maalesef fazlası da felaket oluyor. Bütün mağdur vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun." diye konuştu.

Bayramların, birlik, beraberlik, barış, kardeşlik olduğuna işaret eden Torun, her günün bayram tadında olmasını diledi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu da sel ve heyelan nedeniyle can kaybı yaşanmadığını ifade ederek, "Fatsa ilçesinde incelemelerde bulunduk. Oradaki yağış, sanki gökten yağmur değil de itfaiye hortumuyla su sıkılıyor gibi bir manzara vardı. Allah beterinden saklasın." diye konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu da Ordulu vatandaşların ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Gece saatlerinden itibaren başlayan yağışın bazı ilçelerde ciddi manada hasara yol açtığını aktaran Gündoğdu, yaklaşık 150 mahalle yolunda da hasar oluştuğunu dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz da protokol üyeleri ile vatandaşların bir araya geldiği anlamlı bir bayramlaşma programı gerçekleştirildiğini söyledi.

"8 köprü yıkıldı"

Kentte yaşanan şiddetli yağış sonrası yaşananlara ilişkin bilgi veren Yılmaz, "Gece saat 02.00'den itibaren şehrimizin yaklaşık üçte birlik kesiminde, Fatsa, Çamaş, Çatalpınar, Gürgentepe, Perşembe, Ulubey ve Altınordu ilçemizin yüksek kesimlerinde çok ciddi sel oldu. Çok şükür şu an itibarıyla ölümüz ve yaralımız yok. Belli bir miktar hayvan telef olmuş. Şu an tespit ettiğimiz 8 köprümüz yıkıldı." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, yaklaşık 16 evin heyelan sebebiyle yıkıldığını ve boşaltıldığını belirterek, hasar tespit çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, vatandaşlarla tokalaşarak bayramlaştı.

Büyükşehir Belediyesi binası önünde gerçekleştirilen programa, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak ve diğer protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Enver Yılmaz Seyit Torun Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title