Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak'ın Annesi, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ataköy 5. Kısım Camisi'ndeki cenaze törenine, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın dün vefat eden annesi Gazel Toprak (76) son yolculuğuna uğurlandı.

Gazel Toprak için Ataköy 5. Kısım Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninde, taziyeleri Erdoğan Toprak ile aile üyeleri kabul etti.

Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, genel başkan yardımcıları Umut Oran, Gürsel Tekin, Nihad Matkap, Yakup Akkaya, Sezgin Tanrıkulu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Mustafa Balbay'ın da aralarında bulunduğu milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, törende gazetecilere yaptığı açıklamada, ailenin acısını paylaştıklarını belirterek, "Erdoğan Toprak, çok sevdiğimiz bir arkadaşımız. Annesine Allah'tan rahmet diliyoruz, mekanı cennet olsun. Sözün bittiği bir durum. Cenab-ı Hakk'ın takdiri. Acısını paylaşıyoruz, arkadaşımızın ve ailesinin" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da aileye başsağlığı dileyerek, şunları kaydetti:

"Doğrusu içeride, cezaevini, 'Mezarlığın bir berisindeki yer' diye değerlendirirdik. Ölümle de çok barışıktık. Yunus Emre diyor ki; 'Hiç bilmeyiz kimde sıra/Aramızda gezer ölüm/Halkı bostan eylemiş/İstediğini seçer ölüm'. Anadolu halkının da en güzel sözlerinden birisi, 'Allah sıralı ölüm versin' cümlesidir. Sıralı bir ölüm... Burada hem Erdoğan Toprak'a başsağlığı dilemek aynı zaman da da 'Hayat devam ediyor, dostların burada' demek için geldik. Ne olursa olsun, ölüm tabii her yaşta erken. Tek dileğimiz de sıralı olması."

Gazel Toprak'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan Toprak Umut Oran Ataköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title