Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Eski İl Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, İzmir’de eski dönem il başkanlarıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, İzmir'de eski dönem il başkanlarıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

CHP İl Başkanları kahvaltı buluşmasına mevcut İl Başkanı Bedri Serter, eski dönem il başkanları ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan da katıldı. CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyona katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, İzmir'e yapılacak Başbakanlık Ofisi, genel seçimler ve seçimler üzerine yapılan anketleri değerlendirdi. Tezcan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 31 Ocak tarihinde partisinin il kongresinde, İzmir'e müjdesini verdiği Başbakanlık Ofisiyle ilgili, "Başbakan önce Ankara'daki binasına sahip çıksın, Başbakanlık tecavüz altında olduğu için herhalde Başbakan kendisine yeni bir yer arıyor" ifadesini kullandı.

Tezcan, partisinin milletvekili aday belirleme yönteminin 15 Şubat'taki PM'de belli olacağını belirterek, "Partimiz ilk defa bu kadar erken bir tarihte yöntemi belirleyecek. Tüzüğümüz açık. Ön seçim olacağı yazıyor. Adaylarının yüzde 15 merkez yoklaması yüzde 85'i de ön seçimle belirlenecek" dedi. Tezcan, ayrıca ellerinde bulunan anketlere göre AK Parti'nin yüzde 30 bandına gerilediğini öne sürdü.

Göreve daha yeni geldiğini söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ise böyle bir organizasyonun yapılmasının amacını kendisinin eski dönem arkadaşlarının bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak olduğunu ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bülent Tezcan Bedri Serter İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title