Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, AK Parti’nin kendisine yöneltilen bütün eleştirileri ortadan kaldıracağını belirterek muhalefeti susturacak yasal düzenlemelerin yapıldığını iddia etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, AK Parti'nin kendisine yöneltilen bütün eleştirileri ortadan kaldıracağını belirterek muhalefeti susturacak yasal düzenlemelerin yapıldığını iddia etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Trabzon'da bu akşamdan itibaren başlayacak olan programı öncesinde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenledi.

AK Parti hükümetini eleştiren Bekaroğlu, AK Parti'nin yolsuzluk siyasetini sistematik bir şekilde yaptığını belirterek şunları söyledi: "2002 seçimlerinde hem 28 Şubat hem de 2001 yılında yaşanan krizin etkisiyle seçmen o dönemde mecliste olan bütün partileri tasfiye ederek Adalet ve Kalkınma Partisini büyük bir çoğunlukla iktidara getirdi. 12 yıl sonra yolsuzluk, yasaklar ve yoksulluk konusundaki manzara ortadadır. Yolsuzlukla ilgili hiçbir şey söylenmiyor. Adalet ve Kalkınma Partisi kendisine yöneltilen bütün eleştirileri ortadan kaldıracak. Muhalefeti susturacak yasal düzenlemeler yapıyor. Adalet ve Kalkınma Partisi yolsuzluk siyasetini sistematik bir şekilde yapıyor. İşte seçime böyle bir ortamda giriyoruz. 12 yıl sonra Adalet ve Kalkınma Partisi sadece ve sadece kendisini savunacak bu seçimde. Ben hırsız değilim, ben şöyle değilim böyle değilim diyecek. Adalet ve Kalkınma Partisi bütünüyle söylem üstünlüğünü kaybetmiştir."

"CHP'NİN SEÇİM HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu seçimde herkesin içerisinde yer alabileceği demokrasi projesiyle çıkacağını kaydeden Bekaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçmişi ve bugünü elbette konuşacağız. Yarını işaret ederek yeni bir seçime gireceğiz. Bu seçimle ilgili Cumhuriyet Halk Partisi'nin hazırlıkları devam ediyor. Trabzon'da yapacağımız toplantı aslında seçim hazırlığı toplantısıdır. Seçime hazırız. Hazırlıkları tamamlıyoruz. Seçimlerde bu gidişe dur diyecek seçim olacak. Adalet ve Kalkınma Partisi gerçekten bu coğrafyada bugüne kadar söylenmeyecek kadar büyük bir yalan söylüyor. Demokrasi yalan söylüyor diyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihi, dini, değerleri ve geçmişi kullanarak tehlikeli bir şey yaptığını belirten Bekaroğlu, şunları söyledi: "Türkiye'yi gerçeklikten uzaklaştırıyor. Bütün bu yapılanları örtüyor. Sürekli olarak ta birbirlerine karşı kışkırtıyor. Dünyada yaşananları biliyoruz. Güvenlik sorunlarını biliyoruz. AK Parti, Başbakan demek istemiyorum. Muhakkak onlar da var ama artık ne yapıyorsa Cumhurbaşkanlığı onun tek adamlığı söz konusu. Yaptığı iş gerçekten tehlikeli bir iştir." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi mehmet bekaroğlu Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Farklı Bakış:

Bekaroğlu''nun CHP de ne aradığını hep merak ettim. Acaba LAİKLİĞE inanıp mı geldi. Fakat tesbit edip söylediği konular hem doğru, hem de az bile.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title