Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç Açıklaması

"Allah'ın kelamıyla alay eder hale geldiler.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Allah'ın kelamıyla alay eder hale geldiler. 30 Mart seçimlerinde ders vermeniz, uyarmanız gerekiyor" dedi.

Koç, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kavak ilçesinde CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tarık Cengiz ve CHP Kavak Belediye Başkan adayı Muhittin Şahin ile halka seslendi.

Yerel seçimlerin önemine değinen Koç, şöyle devam etti:

"Babam bana, 'oğlum kesinlikle harama el uzatma' dedi. Yapılan hırsızlıklar karşısında vicdanım sızlıyor, içim kaynıyor. Çalınan paranın haddi hesabı yok. Elhamdülillah Müslümanız. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak dinle, inançla ilgili hiçbir konuyu siyasete taşımamaya özen gösteriyoruz. Ben bütün değerlerimi büyüklerimden öğrendim. Bizler evden çıkarken, dükkanımızı açarken, hangi işe başlıyorsak besmele çekeriz. Sen kıbleye döndüğünde bile senin kafandan başka şeyler geçiyor. Din bezirganı, din bezirganıdır. Artık işi Allah'ın kelamı ile dalga geçecek konuma getirdiler."

Haluk Koç, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'ye ders verilmesi gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bizi tanıyan tanıdı. Her şey meydanda. Hangi partiden olursa olsun, Ankara'ya yanıma geldiğinde hiçbir ayrım yapmadım. 2002de, 2009'da memleketi iyi yönetsinler diye oyunuzu verdiniz. Sizlerin oyu helaldir. Ancak ne var ki 17 Aralık'tan sonra her şey meydana çıktı. Servet sahibi oldular, han hamam sahibi oldular. En kutsal duygularınızı kırdılar. Allah'ın kelamıyla alay eder hale geldiler. 30 Mart seçimlerinde ders vermeniz, uyarmanız gerekiyor." - Samsun

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Haluk Koç Samsun Kavak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title