Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Denizli'de

"Demokrasinin nimetlerinden yararlanmak, demokrasinin güzelliklerini hayata geçirmek, zaman zaman yanlış yapanları ikaz etme becerisine bağlı"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, "Demokrasinin nimetlerinden yararlanmak, demokrasinin güzelliklerini hayata geçirmek, zaman zaman yanlış yapanları ikaz etme becerisine bağlı" dedi.

Keskin, Denizli'nin Kale ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla görüştü. Daha sonra bir konuşma yapan Keskin, Türkiye'de şu anda yaşanan sürtüşme ve tartışmaların hiçbir zaman yaşanmadığını, ortada bir devlet krizi olduğunu savundu.

Bir ülkede anayasanın yetki verdiği kurumların karşı karşıya gelmesiyle o ülkede devlet krizinin gündeme gelebileceğini ifade eden Keskin, "Türkiye'de bugün bunu yaşıyoruz. Cumhuriyet tarihimizin en olumsuz iddiaları ile ilgili her gün kanıtlar, deliller, televizyon ekranlarında, internet sayfalarında yer alıyor. Ama ülkenin başbakanı, bunları kapatmak için yeni yasaklara başvurarak vatandaşların bu konuda beklentilerine cevap verecek bütün kanalları tıkıyor" diye konuştu.

Vatandaşların, önlerine sandık önlerine geldiğinde yanlışlık yapanlara "dur" diyecek bir ihtarnameyi çekmesi gerektiğini dile getiren Keskin, "Demokrasilerde bunun başka yolu yoktur. Demokrasinin nimetlerinden yararlanmak, demokrasinin güzelliklerini hayata geçirmek, zaman zaman yanlış yapanları ikaz etme becerisine bağlıdır" şeklinde konuştu. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Adnan Keskin Türkiye Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title