Haberler

CHP'li Bingöl: CHP Bütün Terör Örgütlerinin Karşısındadır

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "CHP bütün terör örgütlerinin, terörist faaliyetlerin tamamının karşısındadır." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "Azgınlaşan bir terör var. Terör kim ya da kimler tarafından gerçekleştiriliyorsa gerçekleştirilsin, hangi terör örgütü terör faaliyetleri olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisi bütün terör örgütlerinin, terörist faaliyetlerin tamamının karşısındadır. Hiç kimse bizi terörle zerre kadar ilişkilendiremez." dedi.

Bingöl, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında dünden itibaren kentte saha çalışması gerçekleştireceklerini, amaçlarının seçim sürecine girmeden vatandaşlarla buluşmak olduğunu ve beraber geldikleri milletvekilleri ile ilçeleri ziyaret ettiklerini belirtti.

Türkiye'de işlerin hiç iyi gitmediğini ve 14 yıldır tek başına iktidar olan siyasi partinin ülkeyi çok zor bir sürecin içerisine ittiğini savunan Tekin Bingöl, ekonomide, tarım alanında, istihdamda sorunlar yaşandığını ve insanların kaygılı olduğunu ifade etti.

İtibarlı, güçlü,herkesin gıpta ettiği bir silahlı kuvvetleri olan bir Türkiye olduğunu ancak şimdi yalnızlaşan, diğer ülkelerden kopan bir Türkiye bırakıldığını iddia eden Tekin, şunları söyledi:

"Azgınlaşan bir terör var. Terör kim ya da kimler tarafından gerçekleştiriliyorsa gerçekleştirilsin, hangi terör örgütü terör faaliyetleri olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisi bütün terör örgütlerinin, terörist faaliyetlerin tamamının karşısındadır. Hiç kimse bizi terörle zerre kadar ilişkilendiremez. Böyle bir şey yapanlarda o davranışların altında kalır ezilirler. Terör, 2002'den 2016'ya kadar olan sürede nasıl böyle bir yükseliş gösterdi? Dönüp buna bakmak gerek."

Toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi de katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Tekin Bingöl Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title