Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu Açıklaması

"Ben Mehmet Bekaroğlu'yum. Yıllardan beri siyaset yapıyorum.

CHP'nin Tanıtım ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, partideki yeni görevine ilişkin, "Ben Mehmet Bekaroğlu'yum. Yıllardan beri siyaset yapıyorum. Söylediğim her şeyi, herkes biliyor, insan hakları, çevre, emek... Bunları söylemeye devam edeceğim" dedi.

Bekaroğlu, CHP Genel Merkezindeki, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına gelişinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"MYK'ya gireceğinizi tahmin ediyor muydunuz?" sorusuna, Bekaroğlu, "Ben tahmin etmiyordum. Sayın Genel Başkana, güveni dolayısıyla teşekkür ediyorum. Davet ettiler, kontenjanıyla Parti Meclisi'ne taşıdılar, sonra da MYK..." yanıtını verdi.

İyi şeyler yapmayı umduğunu belirten Bekaroğlu, "Ben Mehmet Bekaroğlu'yum. Yıllardan beri siyaset yapıyorum. Söylediğim her şeyi, herkes biliyor, insan hakları, çevre, emek... Bunları söylemeye devam edeceğim. Burada bana bir alan açıldı, bir kürsü verildi, bu kürsüde aynı şeyleri söylemeye devam edeceğim" dedi.

"2015 seçimlerine kadar, CHP'nin bir bağlamda algıyı değiştirme stratejisinin uygulayıcısı olarak sizi görüyorlar. Ne yapacaksınız?" sorusu üzerine Bekaroğlu, bu konuda peşin bir şey söylemek istemediğini, seçimlere 9 ay kaldığını, çalışmalar yapacaklarını söyledi. - Ankara

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Bekaroğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title