Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya: - "Sorunlarımız karşısında CHP olarak ülkenin özgürleşmesi, demokratikleşmesi ve üreten bir ülke haline gelmesi konusundaki çalışmalarımız, baskılara rağmen kararlılıkla sürdürülecek" CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, "Sorunlarımız karşısında CHP olarak ülkenin özgürleşmesi, demokratikleşmesi ve üreten bir ülke haline gelmesi konusundaki çalışmalarımız, baskılara rağmen kararlılıkla sürdürülecek" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya: - "Sorunlarımız karşısında CHP olarak ülkenin özgürleşmesi, demokratikleşmesi ve üreten bir ülke haline gelmesi konusundaki çalışmalarımız, baskılara rağmen kararlılıkla sürdürülecek" CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, "Sorunlarımız karşısında CHP olarak ülkenin özgürleşmesi, demokratikleşmesi ve üreten bir ülke haline gelmesi konusundaki çalışmalarımız, baskılara rağmen kararlılıkla sürdürülecek" dedi.Akkaya, CHP Bilecik İl Başkanlığı ziyaretindeki açıklamasında, tek hedeflerinin CHP'nin iktidarı ile ilgili çalışmalar yapmak olduğunu ve 81 ilde programlar gerçekleştirdiklerini söyledi.Seçime kadar söyleyecekleri vaatler hakkında çeşitli çalışmalar başlattıklarını ve şubat sonuna kadar seçim takvimlerini açıklayacaklarını ifade eden Akkaya, şunları kaydetti: "7 Haziran'da yapılacak seçimlerde tek hedefimiz iktidar olabilmek, onu görebiliyoruz. Türkiye'nin sorunları var. Biliyorsunuz AK Parti '3 Y' ile gelmişti buraya. 'Yolsuzluğu önleyeceğim, yoksulluğu bitireceğim, yasakları kaldıracağım'. Bu '3 Y'ye baktığımızda, yolsuzluk dediğimiz zaman 17-25 Aralık sürecini biliyoruz. Halkımız da bunun cevabını verecektir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanının açıklamasına göre, 4-5 milyon aile sosyal yardımlaşma sandıklarından destek alarak hayatlarını sürdürüyorlar. 11-12 milyon insan yapar yani nasıl yoksulluk bitiyor." "Yoksulluğu bitiremediler, işsizlikle insanları terbiye etmeye çalışıyorlar" diyen Akkaya, "Sorunlarımız karşısında CHP olarak ülkenin özgürleşmesi, demokratikleşmesi ve üreten bir ülke haline gelmesi konusundaki çalışmalarımız baskılara rağmen kararlılıkla sürdürülecek" ifadelerini kullandı. -CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya

Kaynak: AA / Politika

Yakup Akkaya Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title