Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba'nın Lüleburgaz Ziyareti

KIRKLARELİ (İHA) – CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

KIRKLARELİ (İHA) – CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba ilk olarak CHP İlçe Başkanlığını ardından Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP Kırklareli Milletvekilleri Türabi Kayan, Vecdi Gündoğdu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ünal Başkur, İlçe Başkanı Özgür Kaya ve partililer katıldı.

Ağbaba, "Kendi yönettiğimiz belediyelerimizde ki başarıyı görünce hakikaten gurur duyuyoruz bizde. Gelirken arkadaşlar da anlattılar, yapılacak şeyleri. Ben özellikle kutlamak istiyorum bu gün Türkiye'nin geçmiş olduğu sıkıntılı bir ortamda böyle güzellikler görmek bizi mutlu ediyor" dedi.

Büyükelçi suikastıyla ilgili Ağbaba, yaşanan olayın herkes için talihsiz bir durum olduğunu kaydetti. Ağbaba, "Ülkenin mutlaka canlı bombaların gezdiği ülkelerden göç edildiği bir ülke olduk. Büyükelçinin öldürüldüğü bir yakın tarihte hatırladığımız Libya'da Amerikan Büyükelçisi öldürülmüştü. Bugün Türkiye'de böyle bir şey yaşanıyor. Umarız bir daha canlı bombalar bir daha kapımızı çalmaz. Ben bir kez daha başsağlığı diliyorum. Olayı kınadığımızı söylemek istiyoruz ama zafiyet olan birileri istifa etmelidir. Dünyanın herhangi bir ülkesinde iki tane yanlış bir şey olsa bakan ya da siyasetçisi istifa eder. Burada sorumluların istifa etmesini beliyoruz" ifadelerini kullandı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Veli Ağbaba Kırklareli Lüleburgaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title